Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Πρόταση μομφής από τον Τσίπρα κατά του Στουρνάρα (βίντεο)


Πρόταση μομφής από τον Τσίπρα κατά του Στουρνάρα (βίντεο) Πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών κατέθεσε πριν από λίγα λεπτά στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το προς ψήφιση πολυνομοσχέδιο, τονίζοντας πως με τον τρόπο αυτό «διαλύετε όλες τις επαγγελματικές ομάδες και ξεπουλάτε κομμάτι κομμάτι τη χώρα…». «Γράφετε τις πιο μαύρες σελίδες της συντηρητικής παράταξής σας» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Μέσα σε έντονη αντιπαράθεση και υψηλούς τόνους ο κ. Τσίπρας έκανε ακόμα λόγο για έγκλημα «με νομοσχέδιο που φανερώσατε ξημερώματα», το οποίο -όπως σημείωσε- είναι το προϊόν συναλλαγής με την Τρόικα για να διασωθεί η κυβέρνηση στις εκλογές.


«Κάνετε ντροπιαστική συνθηκολόγηση με την τρόικα για να γλιτώσετε στις εκλογές», υπογράμμισε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Με αυτό το πολυνομοσχέδιο «σκούπα» επιχειρείται διπλή εκκαθάριση, τόνισε ακόμη, λέγοντας ότι οι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών θα καθίσουν στο σκαμνί, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβει στην εξουσία.
Στο στόχαστρο του κ. Τσίπρα βρέθηκαν τράπεζες, εργασιακά και ασφαλιστικά ταμεία ενώ παράλληλα με την επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα ο κ. Τσίπρας ζήτησε και την αποπομπή του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη τον οποίο κατηγόρησε ευθέως ότι εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα.
Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη που απάντησε αμέσως στον κ. Τσίπρα: «Λειτουργείτε σε βάρος των συμφερόντων της χώρας, κάνετε ότι μπορείτε για να μην μας δώσουν τα χρήματα οι εταίροι μας από το μηχανισμό στήριξης», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας. 

Βάσει κανονισμού η συζήτηση για την πρόταση μομφής ξεκινά μετά από δύο ημέρες εκτός αν η κυβέρνηση ζητήσει να διεξαχθεί άμεσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)