Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Νεκρός ο Αλβανός βαρυποινίτης που δολοφόνησε τον υπαρχιφύλακα


Νεκρός ο Αλβανός βαρυποινίτης που δολοφόνησε τον υπαρχιφύλακα Νεκρός στο κελί του βρέθηκε το βράδυ ο Αλβανός βαρυποινίτης Ιλία Καρέλι ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης μαχαίρωσε και σκότωσε τον 46χρονο υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη στις φυλακές Μαλανδρίνου.
Ο βαρυποινίτης είχε μεταφερθεί στη Νιγρίτα Σερρών για λόγους ασφαλείας αμέσως μετά την απόφαση για την εκ νέου προσωρινή του κράτησή του.
Μέσα στο κελί ήταν μόνος του επίσης για λόγους ασφαλείας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι υπεύθυνοι της φυλακής είχαν τοποθετήσει κάμερα ασφαλείας ώστε να ελέγχουν τις κινήσεις του.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μπήκε στο κελί στις 15.42 το μεσημέρι.
Στις 18.32 φαίνεται πως κοιμήθηκε και στις 11.30 το βράδυ όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πήγαν να τον δουν διαπίστωσαν πως ήταν ακίνητος και νεκρός.

Εκτιμάται ότι ο θάνατός του προήλθε είτε από παθολογικά αίτια, είτε έθεσε τέλος ο ίδιος στη ζωή του.
Ήδη το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει διατάξει έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία θανάτου. Στο σωφρονιστικό κατάστημα έχουν σπεύσει κλιμάκιο της αστυνομίας και ιατροδικαστής.

Η δολοφονία
O βαρυποινίτης κρατούμενος Ιλί Καρέλι την 25η Μαρτίου είχε σκοτώσει με μαχαίρι τον σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη, καταφέρνοντάς του τρεις μαχαιριές.
Ο βαρυποινίτης είχε ισχυριστεί ότι ο λόγος της επίθεσης ήταν η μη χορήγηση της άδειας που ζητούσε, και επέρριψε την ευθύνη στις δικαστικές αρχές που -όπως είπε- του φέρθηκαν άδικα.
Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο Αλβανός δράστης επιτέθηκε στον υπαρχιφύλακα, πισώπλατα με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι που το είχε κατασκευάσει από το κάσωμα πόρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)