Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τέλος εποχής για το Facebook: Ποια υπηρεσία του καταργείται


Το κοινωνικό δίκτυο Facebook προχωρά στο κλείσιμο της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του (στη διεύθυνση @facebook.com), η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από μια τριετία.

Τέλος εποχής για το Facebook: Ποια υπηρεσία του καταργείταιΠλέον, οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου θα δέχονται την ηλεκτρονική αλληλογραφία τους στα emails που είχαν καταχωρήσει κατά την εγγραφή τους στο Facebook.
Εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου ανακοίνωσε ότι το Facebook αποφάσισε να σταματήσει την υπηρεσία καθώς «η πλειονότητα των χρηστών δεν την χρησιμοποιούν».
Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Facebook αναμένεται να σταματήσει τη λειτουργία της επίσημα στις αρχές Μαρτίου.


Το εγχείρημα είχε αρχίσει τον Νοέμβριο του 2010. Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Facebook οι χρήστες δέχονταν emails, SMS και ηλεκτρονικά μηνύματα από φίλους τους στο κοινωνικό δίκτυο.
Πριν από μερικές ημέρες, το Facebook ανακοίνωσε την εξαγορά της δημοφιλούς εφαρμογής ανταλλαγής διαδικτυακών μηνυμάτων WhatsApp έναντι του αστρονομικού ποσού των 16 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)