Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ….

Έσκισαν Κοράνι και το πέταξαν σε νεκροταφείο στην Ρόδο
8613b8c48593289f811f561a100471f3_XL
Έσκισαν Κοράνι στην Ρόδο και το πέταξαν σε μουσουλμανικό νεκροταφείο. Στην είσοδο του νεκροταφείου βρέθηκαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.
Σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Ροδιακή ο πρόεδρος του Συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου Μουσταφά Σεϊχ, είπε πως όταν το πρωί πήγε στο νεκροταφείο αντίκρισε μια ανατριχιαστική για τους ίδιους και για την θρησκεία τους εικόνα.
Άγνωστα άτομα τεμάχισαν ένα Κοράνι και το πέταξαν μέσα στο νεκροταφείο. Στην είσοδο του νεκροταφείου βρέθηκαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.



Μετά από το περιστατικό η αστυνομία ενημέρωσε την Γ.Γ. της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας που ζούνε στην Ρόδο,πήγαν στο νεκροταφείο όπου και είδαν επιτόπου την ανατριχιαστική εικόνα.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της.
Το σχετικό βίντεο :



1
2
Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 23/2/2014
Σχ : Δε ξέρουμε φυσικά ποιός είναι ο δράστης αλλά να θυμίσουμε πως οι Τούρκοι όταν θέλουν είναι μάστορες στις προβοκάτσιες όπως έδειξε η ομολογία του συνταξιούχου στρατηγού Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου, για την ανατίναξη των τζαμιών Μπαϊρακτάρη και Ομεριέ 25.3.1962 στην Κύπρο, από την τρομοκρατική ΤΜΤ – όργανο από το 1958 του Γραφείου Ειδικού Πολέμου (ΓΕΠ) της Τουρκίας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)