Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Σενάρια επιστροφής στην δραχμή


Πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις εξέφρασε ο οικονομολόγος-αναλυτής Δημήτρης Καζάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Kontra chanel». Μίλησε για το ενδεχόμενο να φύγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη και να επιστρέψει σε εθνικό της νόμισμα, την δραχμή. Τις απόψεις του οικονομολόγου - αναλυτή μπορεί να ακούσετε στα δυο βίντεο που παραθέτουμε.

Ανεξάρτητα το κατά πόσο έχει δίκιο στα λεγόμενα του ο Δημήτρης Καζάκης είναι φανερό ότι οι προτάσεις του δεν έχουν καμιά τύχη να εισακουστούν από την κυβέρνηση Παπανδρέου που εκτελεί ένα σχέδιο κομμένο και ραμμένο στις επιδιώξεις ντόπιας και ξένης οικονομικής ολιγαρχίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)