Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

2.300 ευρώ το μήνα σε δημοσιογράφο της ΝΕΡΙΤ που ήταν εκτός λίστας


an

Καθήκοντα συμβούλου επικοινωνίας ανέθεσαν στην δημοσιογράφο της ΝΕΡΙΤ Θ. Αναγνωστοπούλου χωρίς να έχει την απαραίτητη εμπειρία διευθύντριας προγράμματος ή τα μόρια πρόσληψης στην ΝΕΡΙΤ

Σύμβουλο επικοινωνίας με αμοιβή 2.300 το μήνα “βάφτισαν” την δημοσιογράφο Θ. Αναγνωστοπούλου, αναθέτοντάς της να προτείνει πρόγραμμα ελληνικό και ξένο για τη ΝΕΡΙΤ με μισθό για τρεις μήνες, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 6.900 ευρώ.
Το συγκεκριμένο ποσό, που δεν έπαιρνε ούτε η Έλλη Στάη όταν έλεγε ειδήσεις, δίνεται σε μία δημοσιογράφο παρόλο που δεν είναι καταλαμβάνει θέση διευθυντική θέση για να ασκήσει τα καθήκοντα συμβούλου επικοινωνίας.
Σημειώνεται ότι την εν λόγω δημοσιογράφο την πήραν παρανόμως από τη λίστα, καθώς δεν συμπλήρωνε τα μόρια για να προσληφθεί… αλλά επειδή ήταν στο πλευρό του Γ. Μπράμου έπρεπε να βρεθεί τρόπος να ενταχθεί στο δυναμικό του νέου φορέα.
Δείτε τα έγγραφα:

eggrafo3
eggrafo1
eggrafo2
Πηγή: enimerosi24.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)