Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

H τρισεκατομμυρίων δολαρίων απάτη της NSA


Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός της μυστικής κυβέρνησης που ονομάζεται Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας ... ;

Είναι
η προστασία του αμερικανικού κοινού ... ή είναι τροφοδοσία εμπιστευτικών πληροφοριών από την ατελείωτη ροή των χρημάτων των φορολογουμένων, ενώ κρύβονται πίσω από ένα αδιαπέραστο παραπέτασμα των διαβαθμισμένων απορρήτων; Γιατί ονομάζεται «εθνικής ασφάλειας», όταν αυτές οι ιδιοκτήτριες εταιρείες πωλούν την ίδια τεχνολογία παρακολούθησης σε παγκόσμιο επίπεδο σε φίλους και εχθρούς; Υποτίθεται ότι το έργο τελείωσε αρκετές φορές από το Κογκρέσο, αλλά έχει ξαναγεννηθεί ξανά και ξανά, με νέα ονόματα. Σε αρκετούς ανθρώπους καταστράφηκε η ζωή τους, καθώς προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν το κοινό  για αυτό, ενώ άλλοι έχουν σκοτωθεί  μυστηριωδώς. Δισεκατομμύρια δολάρια διακυβεύονται και τα κέρδη ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες.

Καλώς ήλθατε στη μεγαλύτερη απάτη που ασκείται στον αμερικανικό λαό. Δείτε το ντοκιμαντέρ του Αλ Τζαζίρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)