Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Σαν κάλπικη λίρα βασιλόπιτας ....το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού !

Σαν κάλπικη λίρα βασιλόπιτας ....το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού !
Όλα τα αρνητικά συναισθήματα έστησαν χορό ....στο νου και τις καρδιές μας ....με πιο έντονα την απογοήτευση, την θλίψη και την αηδία.


 Όποιος δεν τον άκουσε ....ας τον διαβάσει εδώ: 


(Εστάλη από τον κύριο Γεώργιο Δ.)
Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Διαβάζουμε τις ανακοινώσεις του Σαμαρά και του Βενιζέλου που σαν να είναι συνεννοημένοι αναφέρονται στην έξοδο μας από το μνημόνιο. Τελικά σε ποίους απευθύνονται; Νομίζουν ότι είμαστε τόσο ηλίθιοι για να τους πιστέψουμε; Πως θα βγούμε από το μνημόνιο που πρόκειται για μια δανειακή σύμβαση, θα βγούμε ξεχρεώνοντας ή επιστρέφοντας στην δραχμή με χρέος σε ευρώ, όπως και να έχει, τα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας δεν θα σταματήσουν ποτέ από αυτούς που μας τα επέβαλαν.

Σιχαθήκαμε το ψέμα και την υποκρισία τους, σιχαθήκαμε την προπαγάνδα από τα ΜΜΕ και ορισμένες ιστοσελίδες, σιχαθήκαμε όλους όσους υποστηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις που ουσιαστικά είναι το ξεπούλημα της χώρας μας αλλά και της εφαρμογής της Γερμανική κατοχής. Σιχαθήκαμε τα σκάνδαλα, τον λαό που τους πιστεύει, την απραξία και την ταπείνωση, τους αυτόχειρες που αντί να αυτοκτονήσουν τους υπαίτιους και να γίνουν ήρωες, βάζουν τέλος στην δικιά τους ζωή.

Εμείς θα τους απαντήσουμε:

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

Η να την φέρεις νικητής ή να σε φέρουν πάνω της νεκρό

Τη φράση έλεγαν οι Σπαρτιάτισσες μητέρες στα παιδιά τους, όταν τους έδιναν την ασπίδα για τον πόλεμο. Πλουτάρχου Λακεδαιμ. Αποφθ.16 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)