Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Μαύρη χήρα σκόρπισε το θάνατο σε σιδηροδρομικό σταθμό στη Ρωσία

Μαύρη χήρα σκόρπισε το θάνατο σε σιδηροδρομικό σταθμό στη Ρωσία (vid)
Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα και 40 τραυματίστηκαν, όταν γυναίκα καμικάζι πραγματοποίησε επίθεση μέσα σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Βόλγκογκραντ της νότιας Ρωσίας, πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη, μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Η ρωσική αντιτρομοκρατική επιτροπή ανακοίνωσε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από γυναίκα καμικάζι, σύμφωνα με τοπικό πρακτορείο.
Συγκεκριμένα, η έκρηξη σημειώθηκε μέσα στον σταθμό γύρω στις 12.45΄τοπική ώρα, δήλωσε η εκπρόσωπος του περιφερειακού υπουργείου Εσωτερικών Σβετλάνα Σμολιανίνοβα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στις συσκευές ανίχνευσης μετάλλων που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης.
Θυμίζουμε πώς τον περασμένο Οκτώβριο γυναίκα καμικάζι από το Νταγκεστάν πραγματοποίησε επίθεση επίσης στο Βόλγκογκραντ, μέσα σε λεωφορείο γεμάτο από φοιτητές, παρασύροντας στο θάνατο έξι ακόμη ανθρώπους.
Αυτή η επίθεση είχε ήδη εγείρει ανησυχίες για τα μέτρα ασφαλείας στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι που θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)