Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΗΜΕΡΩΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΕΦΟΡΙΩΝ – ΑΚΥΡΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 485 Τρίτη 26.11.13


ΑΝΗΜΕΡΩΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΕΦΟΡΙΩΝ – ΑΚΥΡΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ
Προς τον κο Χάρη Θεοχάρη ΓΓΔΕ και τον κο Χάρη Τσαβδαρή ΓΓΠΣ
Χάρης Θεοχάρης ΓΓΔΕ Fax. 210 3375393 τηλ. 3375 707, 720 210 3635480, 3636059.
Χάρης Τσαβδάρης ΓΓΠΣ gen-gramm@gsis.gr Fax. 210 4802019, τηλ. 210 4803202
Κοινοποίηση: Υπουργό οικονομικών κο Γιάννη Στουρνάρα τηλ. 210 3221511 Fax. 210 332608
Κύριοι,
Αυτονόητο είναι πως αφού οι εκπρόσωποι της χώρας δέχτηκατε την αποπληρωμή των δανειστών, εσείς και οι άλλες αρμόδιες υπηρεσίες, επιμελείστε για την συγκέντρωση ποσών μέσω βεβαίωσης παλιών και νέων φόρων και τελών.
Η διαδικασία που ακολουθείτε όμως, είναι σε μορφή τράτας και μάλιστα παράνομα ανέλεγκτης που μαζεύει ότι υπάρχει σε όλη την θάλασσα αλλά και τον βυθό της.
Δεν πρέπει να λειτουργείτε έτσι. Δεν είστε παράνομα ανέλεγκτη τράτα στα ανοιχτά και τα εγγύτερα.
Έχετε εκκρεμεί και ανημέρωτα τα μητρώα των Εφοριών της αρμοδιότητάς σας.
Δεν έχετε δώσει εντολή ενημέρωσης και επικαιροποίησης των μητρώων, ούτε έχετε ζητήσει αναφορά εκτέλεσης της εντολής αυτής από τους προϊσταμένους των εφοριών σας.
Γνωρίζοντας ότι είστε έκθετοι σε παράληψη καθήκοντος στην υπηρεσία, [(το ποιοι ήταν και είναι οι λόγοι, (που είναι θέμα και της τηλεοπτικής κρεατομηχανής, καταλαβαίνετε τι λέω), αλλά] είναι αντικείμενο ελέγχου εσάς από τον αρμόδιο Υπουργό Δημόσιας Διοίκησης, αλλά και από τις Δικαστικές Αρχές.
Η συνύπαρξη, για τον ίδιο σκοπό, στην αποπληρωμή των δανειστών, των Υπουργείων, δεν μπορεί να παράγει απενεργοποίηση της τάξης στα όργανα της συλλογής των ποσών που προορίζονται για τους δανειστές. Η λέξη δανειστές είναι ο αναγκαστικός όρος, που, μπορεί να νομιμοποιεί την σπουδή για το σκοπό, αλλά όχι και την βλαπτική του σκοπού παράληψη.
Η εμφάνιση στατιστικού μέτρου προς τους ανωτέρους σας, βεβαιώσεων ως ποσά που θα εισπραχθούν, με αβάσιμες βεβαιώσεις, πάλι θα αποτελεί παράνομη στατιστική παραπλάνηση προς τους οποίους θα απευθύνεται η στατιστική σας.
Επισημαίνουμε αυτό που και εσείς συνοπτικά γνωρίζετε, ότι, για πλήθος επαγγελματιών που έχουν διακόψει νομίμως και με απόλυτη πληρότητα τις εργασίες τους, απόγονοί τους υποχρεώνονται στον καταναγκασμό να αναζητήσουν εγγράφως από τους εφόρους αντίγραφα παύσης εργασιών, τα οποία τους προσκομίζουν την επόμενη ημέρα, λαμβάνοντας την απάντηση, ναι έχετε δίκιο δεν σας αφορά το τέλος επιτηδεύματος αφού έχετε κάνει παύση νομίμως, αλλά εμείς δεν ενημερώσαμε το Μητρώο μας και θα το ενημερώσουμε τώρα.
  Επιθυμούμε όπως και υποχρεούστε, να μας γνωρίσετε, αν εκδώσατε εντολή ο Υπουργός σας Οικονομικών η άλλη αρμόδια υπηρεσία σας, προς τους εφόρους σας, να ενημερώσουν και επικαιροποιήσουν τα μητρώα τους και να αναγγείλουν εκτέλεση, πριν την αποστολή των κλήσεων διά Βεβαιώσεων του τέλους επιτηδεύματος που έχουν αποσταλεί, η αν έστω και μετά αν εκδώσατε εντολή ο Υπουργός σας Οικονομικών η άλλη αρμόδια υπηρεσία σας, προς τους εφόρους σας, να ενημερώσουν και επικαιροποιήσουν τα μητρώα τους και να αναγγείλουν εκτέλεση.
Περιμένοντας την απάντησή σας.
Με τιμή
ο αντιπρόεδρος του ΙΝΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
και πρόεδρος του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ
Γιάννης Αννουσάκης 26.11.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)