Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ από Συρία: Παιδιά βομβαρδίζονται ενώ μιλούν μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Το αβέβαιο μέλλον των παιδιών στην Συρία οφείλεται στον πόλεμο που έχει εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς πολίτες, το Ελληνικό αβέβαιο μέλλον οφείλεται στον πόλεμο και στην Γερμανική κατοχή που εξασκούν τα δύο κομμάτων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ή και πιο πριν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και που ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές των Γερμανών.



Μια ομάδα μικρών παιδιών στη Συρία, μιλά σε τηλεοπτική κάμερα. Πρόκειται για ένα από τα πολλά ρεπορτάζ τηλεοπτικών δικτύων που αναδεικνύουν το δράμα των παιδιών του πολέμου της Συρίας.

Τη στιγμή που τα παιδιά μιλούν μια οβίδα σκάει πίσω τους! Το ωστικό κύμα συνταράσσει και τον οπερατέρ που σπεύδει να καλυφθεί. Τα παιδιά δεν “ξαναμπαίνουν” στο πλάνο. Ωστόσο κάποιες φωνές δίνουν την ελπίδα ότι γλίτωσαν. Και σημερα. Αύριο κανείς δεν ξέρει.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)