Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Τα κόμματα φασίν παρ' ενιαυτοίς ....οτέ μεν ίδια πολιτικά σώματα γίνεσθαι ....οτέ δε οὐρές άλλων.


Για σιγά ....εδώ κάποιο λάθος κάνουμε ....μπλέξατε με τις ουρές και χάνουμε το βόδι.
Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά το κακό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη ....ψυχή τε και σώματι ....η σαβούρα των νεοφιλελεύθερων σοσιαλιστών ....αταίριαστα πράγματα ....πολιτική απάτη δηλαδή !
Αυτά για όσους θέλουν ειλικρινά να το αντιληφθούν ....για τους άλλους τους πονηρούς ....δεν θα μπορέσουμε....
Έγνοια σας ....σας έχει πάρει μυρωδιά η κοινωνία !
 
 
 
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί....
 
(Εστάλη από τον καλό μας φίλο κύριο Γεώργιο Δ.) 
 
 
Εμείς αυτό που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι οι σημερινοί πολιτικοί δεν υπάγονται σε καμία ιδεολογία, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα. Αυτός είναι και ο λόγος που παρατηρούμε αποχωρήσεις, διαγραφές και προσκολλήσεις από το ένα κόμμα στο άλλο. Τώρα αν οι ελάχιστοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ θέλουν να λένε ότι είναι Σοσιαλιστές, ας μας αναλύσουν πως ένα Σοσιαλιστικό κόμμα διέπραξε τόσα σκάνδαλα και απάτες εις βάρους του λαού. Θυμόμαστε τον Ανδρέα Παπανδρέου που ήταν μπροστά για την εποχή του, προσπάθησε να αγγίξει λίγο τον Σοσιαλισμό, ας θυμηθούν και οι συνεχιστές του πως κατάντησαν τον λαό, πως από προστάτης του το κράτος έγινε ο χειρότερος εχθρός του λαού.
Για το ΣΥΡΙΖΑ τι να πούμε, όσο δεν ελέγχουν τα στελέχη τους τόσο θα προσκολλούνται κηφήνες και παραδόπιστοι πολιτικοί, φευγάτοι από το διαλυμένο πλέον ΠΑΣΟΚ και που στο όνομα της αριστεράς θα μπορούσαν να είναι οι μεγαλύτεροι δεξιοί φασίστες.
Η πολιτική ιδεολογία σήμερα είναι μόνο για τους χαζούς που μπορούν να αναφέρονται με τόλμη και γοητεία ότι είναι προοδευτικοί και ξεχωρίζουν από τα απαρχαιωμένα μυαλά των συντηρητικών. Δυστυχώς οι ιδεολογίες παραμένουν στις θεωρίες ενώ από πράξεις τίποτα, άλλωστε το δίλλημα που μας πλασάρουν δεν είναι ευρώ ή δραχμή, αλλά ελευθερία, δημοκρατία και ανθρωπιά ή φασισμός, τρομοκρατία, δουλικότητα και απαξίωση των ανθρώπινων αξιών, αυτή είναι η σημερινή Ευρώπη. Η πολιτισμένη Ευρώπη που δεν διστάζει να πατήσει στα πτώματα των υπόλοιπων μελών της για να σταθεί ψηλά στην κορυφή, είναι αυτοί που μας επέβαλαν την Γερμανική κατοχή. Συνεπώς τα κόμματα που συνεχίζουν να αναφέρονται στην ενωμένη Ευρώπη και στην συνεργασία τους με αυτή, συντελούν στον φασισμό και γίνονται όργανα της Γερμανικής κατοχή και της Τρόικας.
Η αλήθεια είναι ότι εκλείπει ο μεγάλος ηγέτης που θα αγκαλιάσει τον λαό του, αντίθετα οι σημερινοί πολιτικοί είναι αυτοί που γλύφουν την Τρόικα για να τους πετάξει ένα μικρό ξεροκόμματο, δολοφονώντας μέρα με την ημέρα τον λαό που τους εμπιστεύτηκε και τους ψήφησε.  
Αν όλοι αυτοί που βρέθηκαν στην εξουσία δεν είχαν οικονομικές απολαβές και διέπρατταν το πραγματικό τους σκοπό, να υπηρετούν τον λαό, τότε η Βουλή θα είχε αδειάσει, γιατί τα λαμόγια μόνο τις μίζες, τις απάτες και τις καταχρήσεις γνωρίζουν. 
Η διαφθορά δεν πραγματοποιήθηκε από τον λαό αλλά από τους πολιτικούς και από όσους επιχειρηματίες συνεργάστηκαν με αυτούς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)