Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Εξάρθρωσαν διεθνές κύκλωμα που έφτιαχνε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα (ΦΩΤΟ)

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Με αυτό το δημοσίευμα αποδεικνύεται ότι τα τσιπάκια RFID και όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια τέτοιου τύπου υποκλέπτονται, αντιγράφονται, κατασκευάζονται πλαστά. Ακόμα και η Ε.Α. που δημοσιεύει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διαβατηρίων και των ταξιδιωτικών εγγράφων, μας παραμυθιάζει για συστήματα ασφαλείας που δήθεν δεν παραβιάζονται.
Έτσι οι κάρτες του πολίτη, τα διαβατήρια και η χρήση των RFID δεν προσφέρουν καμία ασφάλεια στον πολίτη, αντίθετα μπορούν να προσθέσουν οποιαδήποτε πληροφορία που δεν γνωστοποιείται στον κάτοχο της. Αντιδράστε στην ηλεκτρονική δικτατορία, είναι μύθος η ασφάλεια που παρέχει …

Δύο άτομα, υπήκοοι Αλγερίας συνελήφθησαν στη χώρα μας. Βρέθηκαν εκατοντάδες πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες.

Διεθνές κύκλωμα κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων εξαρθρώθηκε στο πλαίσιο κοινής επιχείρησης των ελληνικών, γερμανικών και τσεχικων αρχών, με την κωδική ονομασία LORD.


Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, στη χώρα μας συνελήφθησαν για την υπόθεση αυτή δύο υπήκοοι Αλγερίας.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, πάνω από 1.100 διαβατήρια, περισσότερες από 800 ταυτότητες και πάνω από 50.000 υδατογραφήματα όλων των χωρών της υφηλίου.



Επίσης, εντοπίστηκε τεράστια ποσότητα πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στη νοθεία ταξιδιωτικών εγγράφων. Τα κέρδη από την πώληση των πλαστογραφημένων ταξιδιωτικών εγγράφων εκτιμάται ότι υπερβαίνουν τα 3.000.000 ευρώ

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΦΩΤΟ astynomia.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)