Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το ξέσπασμα της μητέρας της Μυρτούς για τον «δράκο» της Πάρου.


Το ξέσπασμα της μητέρας της Μυρτούς για τον «δράκο» της Πάρου (vid) Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο Πακιστανός που τον Ιούλιο του 2012 είχε κακοποιήσει βάναυσα την 16χρονη τότε Μυρτώ, η οποία συνεχίζει να δίνει μάχη για να ανακτήσει τις αισθήσεις της και νοσηλεύεται πλέον σε ειδική μονάδα στις ΗΠΑ. 

Η μητέρα της, Μαίρη Κοτρώτσου σε δηλώσεις της τόνισε πως αποφεύγει οποιαδήποτε σκέψη για τον δράστη:
«Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τίποτα που να αφορά αυτό το πλάσμα γιατί όσο και να το σκεφτώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τρελαθώ. Κοιτάω μόνο τη Μυρτώ. Πως θα αντιμετωπίσω τα προβλήματα της Μυρτώς. Για μένα είναι πολύτιμη».



Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας της κόρης της η κ. Κοτρώτσου ανέφερε: «Η βελτίωση όσο αφορά την κίνηση και την ομιλία είναι υποτυπώδης. Όσον αφορά τη νόηση υπάρχει κάποια βελτίωση. Το κυριότερο όμως πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μυρτώ αυτή τη στιγμή είναι από κάποιες κρίσεις νευρικές που καταλήγουν σε επιληπτικές».
Η οικογένεια της Μυρτώς έχει ζητήσει την αναβολή της δίκης για ανθρωποκτονία καθώς η μητέρα είναι και η μοναδική μάρτυρας κατά του Πακιστανού.
«Είμαι η μοναδική αυτόπτης μάρτυς. Είμαι η μοναδική που τον είδε πως κοιτούσε και τι έκανε, πριν κάνει ο,τι έκανε. Είμαι η μοναδική που μπορεί να περιγράψει με σαφήνεια τον τρόπο, που μελετούσε τις κινήσεις μας», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα της Μυρτώς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)