Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε Σαμαρά και Βενιζέλο

Σφοδρή φραστική επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πανος Καμμένος με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο και την προγραμματική συμφωνία.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «συνέχιση εντολών από την κ. Μέρκελ» με αφορμή το θέμα των υποβρυχίων.

Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι «η υποσημείωση του δεκασέλιδου κειμένου - αποτέλεσμα της συνάντησης των συνεταίρων Σαμαρά - Βενιζέλου είναι η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού στον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι θα συγκαλυφθεί η υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ενώ τις εντολές της διακυβέρνησης θα συνεχίσει να δίνει η κ. Μέρκελ».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)