Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ: Για το ψήφισμα 550 του Συμβουλίου Ασφαλείας


Η εγκατάλειψη του ψηφίσματος 550 του Συμβουλίου Ασφαλείας που αναφέρεται σε παράδοση των Βαρωσίων ( χωρίς να αναφέρεται σε περίκλειστη πόλη αλλά στην ευρύτερη περιοχή ) στη διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών και στους νόμιμους κατοίκους , έγινε πρώτα από τη δική μας πλευρά στα πλαίσια των πολλαπλών υποχωρήσεων του ενδοτικού και προδοτικού κατεστημένου.
Ύστερα από τις υποχωρήσεις των κρατούντων το ψήφισμα εγκαταλείφθηκε και από τα ίδια τα Ηνωμένα Έθνη και απότην Ευρωπαϊκή Ένωση στη συνέχεια.

Έτσι φθάσαμε στη προδοτική πρόταση για άνοιγμα ( ας το προσέξουμε αυτό , δεν αναφέρονται σε επιστροφή στην κυπριακή δημοκρατία αλλά σε άνοιγμα και από κοινού με τους κατακτητές ανοικοδόμηση ) της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με ανταλλάγματα που αναβαθμίζουν το κατοχικό μόρφωμα με το άμεσο εμπόριο με την ευρωπαϊκή ένωση και επιπρόσθετα με άνοιγμα κεφαλαίων στη πορεία ένταξης της Τουρκίας .
Οι Τούρκοι δεν αρκούνται με αυτές τις παραχωρήσεις και απαιτούν και το άνοιγμα του αεροδρομίου της Τύμπου . Απαίτηση που βρίσκεται στο τραπέζι των διπλωματικών διαπραγματεύσεων που εγκαινίασε ο πρόεδρος Αναστασιάδης .
Αν θα αποδεχτεί η πλευρά μας και αυτή την απαίτηση των τούρκων κατακτητών δεν γνωρίζουμε. Γεγονός είναι πως δεν απορρίφθηκε ρητώς η απαίτηση τους .
Παρεμπιπτόντως το ψήφισμα 550 το αναιρέσαμε ακόμα μια φορά στο σημείο που καταδικάζει την διεξαγωγή εκλογών ως να αποτελούσε αυτόνομο εκλογικό σώμα . Το σημείο αυτό του ψηφίσματος εγκαταλείφθηκε με το προδοτικό δημοψήφισμα του 2004 όπου παραχωρήθηκε στο κατοχικό μόρφωμα το δικαίωμα της διεξαγωγής ξεχωριστών εκλογών με την συμμετοχή μάλιστα των εποίκων .( Υπόψιν ότι για αυτή την πράξη εσχάτης προδοσίας πρέπει κάποτε να λογοδοτήσουν όλοι όσοι είχαν συμμετοχή στη κυβέρνηση Τάσσου Παπαδόπουλου εκείνη την περίοδο καθώς και όλοι οι βουλευτές που τήρησαν σιγή στη διάπραξη του εγκλήματος )
Η αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος από ενέργειες του κατεστημένου έχει αρχίσει προ πολλού χρόνου για να βρισκόμαστε σήμερα στα πρόθυρα της διεθνούς αναγνώρισης του.
Για όλες αυτές τις προδοσίες και υποχωρήσεις δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί αλλά και ο λαός που κάνει πως δεν καταλαβαίνει και σκύβει δουλοπρεπώς μπροστά στους προδότες ηγετίσκους που αναδύονται ως αποβράσματα μέσα από το βόρβορο της λαϊκής μικροψυχίας.

“Ύες βορβόρω ήδονται” ( Ηράκλειτος ο Φωτεινός )

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ 
 
(Εστάλη από ΕΔΗΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)