Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Οι ΠαΣοΚοι έδειξαν -το 2004- στην Ν.Δ. το «δρόμο του χρυσαφιού» και της ρεμούλας….

ΚΛΕΦΤΕΣ -ΣΗΜΙΤΗΣ -ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ  — ….Έναν δρόμο γεμάτον βοθρολύματα, που τον ακολούθησαν πιστά και οι επιτήδειοι «κουμπάροι» της Νέας Δημοκρατίας.

   — Η τότε «θετική χαρτογράφηση» του δρόμου της «Αρετής» για την Ν.Δ. και του αρχηγού της Κωστάκη Καραμανλή ….λογικά θα σήμαινε  ….»Ενάγω» ενώπιον της Δικαιοσύνης και «ξεδοντιάζω» ….τα τρωκτικά, τα λαμόγια, τους κλέφτες και τους λωποδύτες -μαζί με τον Αρχιερέα τον αρχηγό τους- και φέρνω την χώρα σε τροχιά ευνομίας ή εναλλακτικά -όπερ και έπραξεν δυστυχώς-  αφήνω να συνεχίζεται η ρεμούλα και το ξεζούμισμα του Δημοσίου μέχρις τελικής πτώσεως (όπως και έγινε) ….σε συνεργασία βέβαια με τα -γνωστά- αρπαχτικά του… κακού ΠαΣοΚ, που «ενεργούν» ακόμα και σήμερα!
 

   — Ο Αδωνάϊ Κ. Σαμαράς  ….δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ακολουθεί την ίδια και χειρότερη με τον Κ. Α. Καραμανλή  σκοτεινή και καταστροφική (όχι της επίσημης συγκυβέρνησης με τον Στουρνάρα)  πορεία της «συνεταιριστικής διακομματικής πολιτικής» ….της συγκάλυψης δηλαδή και του «σιτισμού» των λαμογίων  ….όμως ο Ε.Λ. έχει την υπομονή (αν και η καλή μέρα από το «μεσημέρι» φαίνεται) και περιμένει καρτερικά να δει το άδειασμα  στον καιάδα, του τεράστιου φορτίου ….ενός -του χειρότερου- από τα «επίσημα κομμάτια του ΠαΣοΚ» που τον «ενύμφευσαν» ….και που τον πνίγει και τον συνθλίβει κι” αυτόν ….με την του όγκου του -πολιτικά εννοώ-  βαριά και θολή σκιά !
 

   — Πως νιώθεις αλήθεια καημένε Αδωνάϊ Κ. Σαμαρά όταν «ξυπνάς το πρωί στο νυφικό κρεββάτι » και βλέπεις αμακιγιάριστη την «Νύμφη» δίπλα σου(;) ….πάντως εγώ ο «περίλυπος» λαός ….σε λυπάμαι!
 

   — Και για να μην ξεχνιόμαστε ….ένα άλλο μεγάλο κομμάτι από το «μαζί τα φάγανε του ΠαΣοΚ» ….έχει «μετακομίσει» και πίνει το τσιπουράκι του ….στο πονηρό »πολιτικό αποστακτήριο» του ΣΥΡΙΖΑ ….βάζοντας ρεφενέ εκλεκτά προϊόντα ….δηλαδή κερνώντας -από το καφάσι με τα κλεμμένα- τα συντρόφια που βλέπουν την εξουσία κοντά(;) ….και ξερογλείφονται!
  

 — Έτσι  Πάνο Καμμένε ….δυσκολεύομαι να καταλάβω ….αν το κλεπτοκρατικό ΠαΣοΚ είναι -όπως λες- «….και δεν διαφωνείς ….εγκληματική ομάδα»(!) …..γιατί τότε η συγκάλυψη -από το 2004- των ανομιών του από τον Κ. Α. Καραμανλή  -του οποίου υπουργός υπήρξατε- να μην συνιστά «συγκάλυψη και περίθαλψη» εγκλημάτων και εγκληματιών!
 
   — Όχι  Π. Καμμένε ….η Ν.Δ δεν συγκάλυψε απλώς ….αλλά συνεργάστηκε με το διεφθαρμένο κομμάτι του ΠαΣοΚ  ….υπάρχει η συνολική μνήμη των μεγαλυτέρων εξ” ημών ….και ευθέως κ. Π.Κ  ….»κατηγορείσαι» για συσκότιση και παραχάραξη της ιστορικής πολιτικής μνήμης των τελευταίων ετών ….με αποτέλεσμα την πολιτική -συνειδητά ή μη, δεν έχει σημασία- παραπλάνηση των νεότερων -ηλικιακά- πολιτών.
 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)