Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ξένες μυστικές υπηρεσίες συντονίζουν "a la Συρία" τα ΜΜΕ του εξωτερικού

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
Βάσιμες υπόνοιες για οργανωμένη προβοκάτσια με συμμετοχή ξένων μυστικών υπηρεσιών δημιουργούνται πλέον με την υπόθεση της ανάρτησης στο διαδίκτυο της "προκήρυξης" της Κοινότητας Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΚΕΕΔ).
Και αυτό γιατί είναι πρακτικά αδύνατον μία ανάρτηση σε ιστότοπο ιδιαίτερα χαμηλής επισκεψιμότητας (με δεδομένο ότι δεν είναι ειδησεογραφικός) στο χαοτικό ελληνικό διαδίκτυο να γίνει μέσα σε ελάχιστη ώρα γνωστή παγκοσμίως και να προκαλέσει τα εξής:
-Έκτατη σύγκληση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου
-Κύριο θέμα σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια και
-Πρωτοσέλιδο στις ... αμερικανικές και άλλες ξένες εφημερίδες
Τι θέλουμε να πούμε; Κάποιοι περίμεναν την ανακοίνωση και κάποιοι άλλοι την σέρβιραν.
Ειδικά αυτή η υπόθεση με τις ξένες εφημερίδες, αμερικανικές και βρετανικές από τους Times μέχρι την Guardian κλπ. είναι βέβαιο ότι κατευθύνεται από κάποιο ή κάποια κέντρα. Η όλη υπόθεση θυμίζει "Συρία" και το "Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων".
Δεν μπαίνουμε στην ουσία της ανακοίνωσης της ΚΕΕΔ (πάντως, καλύτερα ας ... ψαχτούν λίγο μεταξύ τους αφού κάποιοι ήξεραν για την έκδoση της ανακοίνωσης και την προώθησαν αμέσως...), αλλά στο πώς αυτή προωθήθηκε σε ελληνικά και κυρίως ξένα ΜΜΕ.
Μέσα σε λίγη ώρα η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου συνεδρίασε για ένα θέμα το οποίο αν θεωρήσουμε ότι είχε κάτι το παράνομο (κατά την εκτίμησή μας δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο στο περιεχόμενο της "διακήρυξης") ήταν αρμοδιότητας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Σε ελάχιστη ώρα η Washington Post όσο και άλλες εφημερίδες και δίκτυα (Fox News, Startribune, National Herald), είχαν σε κύριες αναρτήσεις τους δημοσιεύματα για "τον κίνδυνο πραξικοπήματος στην Ελλάδα".
Μέσα σε αυτές χθες ο Guardian δημοσίευσε ... διαδραστικό χάρτη "με τα εγκλήματα της ΧΑ", ενώ ένα περιοδικό που προπαγανδίζει την ομοφυλοφιλία και τα ναρκωτικά, ιδιοκτησίας ενός Αμερικανού, ενός Βρετανού και ενός Ιρακινού ("χίπιδες" αυτοσυστήνονται) το οποίο σε σοβαρές χώρες όπως η Ρωσία θα είχε τεθεί εκτός νόμου, ασχολήθηκε και ανακάλυψε τον ... κρυμμένο αδελφό του γ.γ. της ΧΑ του Ν.Μιχαλολιάκου τον γνωστό ποινικολόγο Τ.Μιχαλόλια, ο οποίος δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και τον οποίο "έλουσε" με διάφορα κοσμητικά επίθετα.
Η διαχείριση του ξένου Τύπου από την αρχή του ελληνικού δράματος το 2009 ήταν συντονισμένη και επιβεβαιωμένη από διάφορα κέντρα: Οικονομικά και πολιτικά.
Την έχουμε δει και σε διάφορες κρίσεις ανά τον πλανήτη με πιο πρόσφατη στην Συρία.
Μέχρι το τέλος "έβλεπαν" μόνο τα εγκλήματα του Άσαντ και έκλειναν ερμητικά τα μάτια στις μαζικές δολοφονίες και ανθρωποφαγίες των ισλαμιστών...
Για όποιον πιστεύει στην τύχη και στην "δημοσιογραφική έρευνα "με ταχύτητα του φωτός" ΟΚ όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Εκτίμηση όλων των σοβαρών παρατηρητών είναι ότι στο παιχνίδι κατά των πατριωτικών κύκλων (και όχι μόνο της ΧΑ, αλλά και της ΝΔ...) έχουν μπει για τα καλά ξένες υπηρεσίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)