Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ρατσισμός της κυβέρνησης: Πρόταση Δένδια σε Μιχελάκη για διακοπή χρηματοδότησης της Χ.Α.



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Η κυβέρνηση συστηματικά προβαίνει σε ρατσιστικές ενέργειες στα μέλη και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μια κυβέρνηση που προωθεί τον αντιρατσιστικό νόμο, ξεχωρίζει ένα κόμμα που βρίσκεται εκλεγμένο από τον λαό και ανεξάρτητα της ιδεολογίας μας το διαχωρίζει και στιχοποιοί.
Οι ρατσιστές της κυβέρνησης σήμερα διαβάλουν και στοχοποιούν την Χρυσή Αυγή, αύριο τον ΣΥΡΙΖΑ μεθαύριο τους Ανεξάρτητους Έλληνες και μετά ποιόν;  Το ίδιο διέπραξαν με τους Δημόσιους υπάλληλους, το ίδιο με τις ένοπλες δυνάμεις, τους γιατρούς του δήθεν Κολωνακίου, τους ελεύθερους επαγγελματίες, σαν να φταίνε όλοι αυτοί για την οικονομική κρίση. Το ΠΑΣΟΚ μας έφερε το ΔΝΤ, η ΝΔ ψήφησε τα μνημόνια και συνεχίζει να τα διατηρεί, τελικά αυτοί είναι οι σωτήρες της χώρας μας; Οι αδιάφθοροι; Οι μεταρρυθμιστές; που επβάλουν την κινητικότητα,  που ουσιαστικά είναι απολύσεις, οι ψεύτες που αποκρύβουν το μέγεθος της ανεργίας που ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια.
Οι ίδιοι οι ρατσιστές της κυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) προωθούν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο για να σώσουν τον ποπό τους. 
Τελικά ο Μ. Δένδιας είναι μεγάλος φασίστας; ή έτσι μας φαίνεται εμάς. 
 

Πρόταση Δένδια σε Μιχελάκη για διακοπή χρηματοδότησης της Χ.Α.Απεστάλη από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, ύστερα από επικοινωνία και συνεννόηση των δύο Υπουργών, νομοθετική πρόταση τροποποίησης του άρθρου 7 του Νόμου 3023/2002, σχετικά με την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων.
Σύμφωνα με την πρόταση αναστέλλεται η κρατική χρηματοδότηση ενός κόμματος σε περίπτωση αμετάκλητης παραπομπής ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου του αρχηγού του ή κρίσιμου αριθμού (περισσοτέρων του ενός δεκάτου του συνολικού αριθμού) βουλευτών ή μελών του κεντρικού οργάνου διοίκησής του, για τα αδικήματα των άρθρων 187 ή 187Α ή 187Γ του Ποινικού Κώδικα ή για κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)