Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Αποπομπή του υπεύθυνου της έρευνας της ΕΥΠ για τη Χρυσή Αυγή

Αποπομπή του υπεύθυνου της έρευνας της ΕΥΠ για τη Χρυσή ΑυγήΑποπέμφθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) ο υπεύθυνος αξιωματούχος για την παρακολούθηση της δράσης της Χρυσής Αυγής.
Οι λόγοι της αιφνίδιας αποπομπής του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αποχωρείσας προϊστάμενος της Γ΄ Διεύθυνσης της ΕΥΠ φέρεται να διαφωνούσε με την παρακολούθηση νόμιμου κόμματος, χωρίς εισαγγελική εντολή. 
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τη διεύθυνση που έχει την αρμοδιότητα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.
Μάλιστα, ότι στοιχεία είχαν συλλεγεί είχαν αποσταλεί στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Βουρλιώτη.

http://www.newsbomb.gr/



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Μια χθεσινή είδηση που δεν την αναρτήσαμε καθότι δεν περιμέναμε αυτές τις εξελίξεις σήμερα.
Το κράτος δικαίου ενεργεί παράνομα σε όλες τους τις μορφές, τόσο με τις συλλήψεις όσο και με τις παρακολουθήσεις όσο και με τις προβοκάτσιες που δημιουργεί για να διασύρει τους εχθρούς του.
Τα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ενεργούν σπασμωδικά για να  μην υπάρξει περιθώριο να χάσουν τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν σε περίπου ένα εξάμηνο.
Ότι και να κάνουν δε πείθουν κανέναν, κατηγόρησαν τον Παναγιώτη  Καμμένο, τώρα την Χρυσή Αυγή, αύριο ποιος έχει σειρά;  
Βενιζέλος και Σαμαράς είστε τελειωμένη υπόθεση, δεν θα δείτε ξανά την Βουλή ούτε ζωγραφιστή, μην ξεχνάτε γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος ….
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)