Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινάει η μάχη για το νερό

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Ξεκινάει η μάχη για το νερό)Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποπληρωθούν οι οφειλές του Δημοσίου σε ΕΥΔΑΠ- ΕΥΑΘ, όπως υποσχέθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στην Τρόικα, προκειμένου οι δύο εταιρείες να μπορέσουν να ιδιωτικοποιηθούν. Οι Τροϊκανοί βάζουν μεγάλη πίεση στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων και στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
Η ιδιωτικοποίηση των εταιρειών ύδρευσης αποτελεί κόκκινο πανί για πολλούς πολίτες που θεωρούν αδιανόητη την ιδιωτικοποίηση των υδάτων, ενώ ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας έχει κατ΄ επανάληψη δηλώσει ότι θα δώσει σκληρή μάχη για να μην ιδιωτικοποιηθούν, απείλησε μάλιστα ότι θα ακυρώσει κάθε πράξη σε περίπτωση που σχηματίσει κυβέρνηση.
Η στρατηγική αποτροπής της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ αναμένεται να λειτουργήσει συσπειρωτικά στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, μετά το «μαύρο» της ΕΡΤ, γι’ αυτό και φαίνεται ότι εκεί θα δοθεί μια κεντρική μάχη μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Η αριστερά θα επιδιώξει να εκθέσει το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)