Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει την κυβέρνηση: Υπουργός έχει εραστή τον συμβουλό του;


Οnline –press: Είδηση από πρωτοσέλιδο ημερήσιας εφημερίδας την οποία είδηση, με δεδομένο ότι είναι ενυπόγραφη από δημοσιογράφο (ο οποίος ευθαρσώς λαμβάνει την ευθύνη της δημοσιοποίησης), είμαστε υποχρεωμένοι να την αναδημοσιεύσουμε έστω και με επιφύλαξη γιατί πιστεύαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι με προσωπικές αδυναμίες σε σοβαρές για το κράτος  κυβερνητικές  θέσεις εύκολα εκβιάζονται από μεγάλα ξένα και ελληνικά συμφέροντα…
.
Αρης Σπίνος – ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
.
Σεισμό απροσδιορίστου μεγέθους που συγκλονίζει την κυβέρνηση έχει προκαλέσει η ανακάλυψη ότι ένας από τους πρωτοκλασάτους υπουργούς του ευρύτερου οικονομικού επιτελείου έχει συνάψει ερωτική σχέση με έναν από τους συμβούλους του! Το θέμα δεν περιορίζεται μόνο στο προσωπικό επίπεδο γεγονός που δεν θα απασχολούσε την εφημερίδα μας αλλά έχει σοβαρότατες παρενέργειες στον οικονομικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης καθώς ο σύμβουλος επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό. τις αποφάσεις και δράσεις του αρμόδιου υπουργού, με αποτέλεσμα να εκτροχιάζεται στη κυριολεξία κάθε πλευρά της οικονομικής πολιτικής που απορρέει από το εν λόγω υπουργείο.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)