Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ !! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ ΤΟ ΔΙΕΓΝΩΣΕ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΚΑΙ ΟΧΙ Η "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"

Μαρκογιαννάκης ΝΔ: Είναι πολιτική απόφαση οι συλλήψεις! Όχι δικαστική! Βίντεο

Όλοι καταλαβαίνουν τι εστί πολιτική σύλληψη! Σημαίνει ποινικοποίηση ιδεολογίας! Να δούμε πότε θα ξυπνήσει ο Έλλην..

Απίστευτα πράγματα είπε στην τηλεόραση ο Χ.Μαρκογιαννάκης ο οποίος είπε ότι ήταν πολιτική η απόφαση της σύλληψης των στελεχών της ΧΑ.

Αμέσως οι παρουσιαστές της εκπομπής έτρεξαν να τον διορθώσουν λέγοντας ότι η απόφαση ήταν δικαστική!

«Είναι προφανές ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μιλώντας στο MEGA για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν άρμοζε σε βουλευτή, αλλά σε κακοποιό» και συμπλήρωσε: «Οι άνθρωποι είχαν αποθρασυνθεί. Νόμιζαν ότι είναι πάνω και πέρα από το νόμο»

Το θέμα είναι ότι η βιασύνη να ορίσετε την απόφαση ως πολιτική δείχνει άλλες ατραπούς πολύ επικίνδυνες.





Πηγη

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2gIPeRspd



 Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Συλλήψεις πολιτικές συνεβήκαν μόνο από την Χούντα στην χώρα μας, από πολιτικές που η ελευθερία λόγου και  ιδεολογίας ήταν ανύπαρκτες. Σήμερα ξεσκεπάζεται και αποκαλύπτεται το πραγματικό προσωπείο των δύο κομμάτων (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) και αναδεικνύουν ότι απαρτίζονται από φασίστες και ρατσιστές, δείχνοντας ότι οι ίδιοι είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης και όχι οι ανυπόστατες κατηγορίες που προσάπτουν στην Χ.Α..  Το σκηνικό το έχουμε ξαναδεί, το ζήσαμε με το δήθεν σκάνδαλο του Βατοπαιδίου όπου συνέλαβαν τον γέροντα Εφραίμ μόλις γύρισε από την Ρωσία και είχε την εύνοια και υποστήριξη του Πούτιννκ. Η επίδειξη της δύναμης τους που δεν έχει όριο και ηθικό φραγμό, το μόνο που καταφέρνει, είναι να ρεζιλεύονται και να δείχνει το ποιόν των ιδίων αλλά και  των υποστηριχτών τους τα ΜΜΕ, η αλήθεια θα λάμψει μέχρι τότε υπομονή.
Το ανήκουστο για την χώρα μας είναι ότι οι ρατσιστές ετοίμασαν τον αντιρατσιστικό νόμο και βρήκαν την ευκαιρία να τον προωθήσουν τώρα. Φαίνεται για να μπορούν να κατηγορούν τους εχθρούς τους και να τους προσάπτουν δήθεν αξιόποινες πράξεις, δημιουργώντας προβοκάτσιες και προπαγάνδα με την βοήθεια των ΜΜΕ. Βενιζέλος κλπ είναι νεκροί πολιτικά και αν δεν τους νεκρώσουμε εμείς οι ίδιοι τότε θα είμαστε άξιοι της δυστυχίας μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)