Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Έκκληση Ευρωπαίων ηγετών ....για αναχαίτιση νεοναζί. - ΦΩΤΟ.

 "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" 28.01.2000.
 
 
Στους "επικίνδυνους" (νεοναζί) ηγέτες ....φαίνεται ότι κατέτασσαν κάποιοι Ευρωπαίοι ηγέτες και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ....τον μετέπειτα "επίσημο" συνομιλητή της "θείας" Μέρκελ και του ....άγνωστου πλέον ....πρώην Π.Δ της Γαλλίας ....Σαρκοζί !
"Τρελή" είναι αυτή η Ιστορία, σου παίζει παιγνίδια που δεν τα φαντάζεσαι  ....ότι θέλει κάνει ....έχει επαναλαμβανόμενους κύκλους ....έχει καμπές επικίνδυνες ....και αλίμονο αν σ' αυτές τις κρίσεις  και τις "αναταράξεις" ....δεν υπάρχουν ικανοί και με διορατικότητα ηγέτες ....να τις αντιμετωπίσουν ή ακόμη χειρότερα ....αν το Γκουβέρνο ....ζει στην "κοσμάρα" του!
Τηρουμένων των αναλογιών ....κινδυνεύουμε τότε ....να γίνουμε "Συρία" !...
 
Κατά τους Ισραηλίτες, είναι ακατάλληλος για κυβερνητικά αξιώματα -στην χώρα του εννοείται- όποιος αρνείται το ολοκαύτωμα των Εβραίων ....με άλλα λόγια όποιος το αμφισβητεί ....μπορεί να θεωρείται φασίστας και νεοναζί.
Όπως δήλωνε ....ο τότε απερχόμενος καγκελάριος της Αυστρίας:
 
"Οποιοσδήποτε δεν αναγνωρίζει αυτό το έγκλημα (το ολοκαύτωμα)  ειναι ακατάλληλος για δημόσια αξιώματα, επειδή δεν διαθέτει τις θεμελιώδεις ανθρώπινες αρετές, που είναι απαραίτητες για μια θέση υψηλής ευθύνης" (!)
 
(Εστάλη από τον κύριο Γεώργιο Δ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)