Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Άδωνις Γεωργιάδης στο BBC: «Η Άγκελα Μέρκελ και οι Γερμανοί είναι σπουδαίοι φίλοι της Ελλάδας»!!!! (βίντεο-ντοκουμέντο)

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ;

Την εκτίμηση ότι ο Γερμανικός λαός και η Άνγκελα Μέρκελ είναι "σπουδαίοι φίλοι της Ελλάδας", εξέφρασε ο Γεωργιάδης σε σημερινή συνέντευξή του στο Βρετανικό BBC!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ










Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Τελικά ο Άδωνις το έχει παρακάνει, δεν γλύφει μόνο τους Γερμανούς αλλά ενισχύει και την προπαγάνδα. 
Μέσα στην Γερμανική κατοχή που βιώνουμε σαν ένας ακόμη προδότης αναφέρει τους Γερμανούς και την Μέρκελ φίλους μας. Φυσικά στα πλαίσια της πολιτικής του μπορεί να λέει ότι ο ίδιος θέλει για τον εαυτό του, αλλά δεν μπορεί να αναφέρεται για όλο το έθνος με τέτοιες κουταμάρες. Κάποιος πρέπει να του πει ότι συνάδελφοι του Βενιζέλος – Μπακογιάννη κλπ έχουν αναφέρει ότι οι Γερμανοί έχουν βγάλει αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ από την οικονομική κρίση που δημιούργησαν στη χώρα μας ή μήπως το ξέρει και δουλεύει και τους Γερμανούς όπως γράφει το BBC: θα δώσουμε πίσω τα χρήματα στη Γερμανία.
Ρε Άδωνι άντε  χάσου από προσώπου γης, εσύ φαίνεται να συναγωνίζεσαι και την Ρεπούση στην ανοησία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)