Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

120 σχολεία τελούν υπό κατάληψη σε όλη την Ελλάδα

Συνεδριάζουν οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ για τις κινητοποιήσεις
120 σχολεία τελούν υπό κατάληψη σε όλη την Ελλάδα
(ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
 
Στις 120 έχουν φτάσει οι καταλήψεις σχολείων πανελλαδικά, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας, που αμφισβητούν τη φημολογία, η οποία έχει αναπαραχθεί και από κάποια δημοσιεύματα, ότι υπό κατάληψη τελούν περισσότερα από 200 σχολικά κτίρια.

Όπως είναι γνωστό, ο υπουργός Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος έχει αποφασίσει παράταση του διδακτικού έτους σε κάθε σχολείο, το οποίο βρίσκεται άνω των 3 ημερών σε κατάληψη, ώστε «να προστατευθούν οι μαθητές, οι οποίοι χάνουν μαθήματα και αναγκάζονται να απευθύνονται για βοήθεια στα φροντιστήρια».

Κατά τα άλλα, αναμένεται σήμερα η απόφαση από τους καθηγητές της ΟΛΜΕ για τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας στα σχολεία, καθώς συνεδριάζουν οι πρόεδροι των τοπικών ενώσεών της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)