Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Πριγκίπισσα Diana: 16χρόνια μετά το θάνατό της!


Δεκάξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Diana που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Αγγλία. Η πριγκίπισσα που κατάφερε να μπει στην καρδιά όλων με το αληθινό και ζεστό χαμόγελό της, αλλά και να υψώσει το ανάστημά της απέναντι στους κανόνες του παλατιού, έχει μείνει στην ιστορία και στην καρδιά όλων μας.
 
Η ζωή της ήταν σαν παραμύθι, το φιλανθρωπικό της έργο μεγάλο και η αγάπη της για τους ανθρώπους δεν είχε τέλος. Πάντα είχε ένα γλυκό χαμόγελο για όλους και ήταν ίσως μια από τις λίγες παρουσίες του παλατιού που άφησαν για λίγο το lifestyle για να ασχοληθούν με το φιλανθρωπικό έργο.

/
 
Μεγάλη αδυναμία της Diana, όμως, ήταν οι δυο γιοι της William και Harry, που με τον ερχομό τους, της άλλαξαν τη ζωή. Ο πρίγκιπας William που ήταν και ο πρωτότοκος γιος της ήρθε στον κόσμο στις 21 Ιουνίου του 1982, ενώ ο άτακτος Harry γεννήθηκε δύο χρόνια αργότερα στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984. Μάλιστα ο Κάρολος εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκειά του στη γέννηση του δεύτερου γιου του γιατί επιθυμούσε κόρη.

/
 
Η Diana, όμως, το μόνο που ήθελε ήταν τα παιδιά της να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα ακολουθώντας τα όνειρά τους μακριά από τα βασιλικά “πρέπει”. Αν και η εξέλιξή και η μετέπειτα πορεία τους δεν μοιάζει σε πολλά σημεία, αφού ο William παντρεύτηκε την Catherine και ακολουθεί το βασιλικό πρωτόκολλο σε αντίθεση με τον Harry που συγκλονίζει το παλάτι με τα σκάνδαλα και τις γυμνές φωτογραφίες του, αν ζούσε η Diana θα στεκόταν σίγουρα στο πλευρό τους.

/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)