Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΣΟΚΑΡΟ: Τίνος είναι το «adonis office» που προμοτάρει τα καπρίτσια της Ευγενίας Μανωλίδου???

ΑΔΩΝΙΣ -ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ -ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ  — s Σήμερα η Ευγενία Μανωλίδου, δίνει τη συναυλία της στο κηποθέατρο Παπάγου, τη γειτονιά των συνταξιούχων στρατηγών,  και το διαδίκτυο έχει κατακλεισθεί, από τη προώθηση των καπρίτσιων της κυρίας, από κάποιο…. «adonis office» !!!!!!!!!
— Ενημερώθηκα κι΄ εγώ, από τον Γ.Δ. με το ακόλουθο μπιλιετάκι:

   — «Τελευταία Συναυλία Ευγενίας Μανωλίδου. Κηποθέατρο Παπάγου 23 Αυγ. 2013, 8:30μ.μ.
Από το adonis.office@gmail.com [ ΠΡΟΣΟΧΉ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΈΛΝΕΙ Η ΕΥΓΕΝΊΑ ΑΛΛΆ ΤΟ "adonis.office" ....ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΊ - ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ - ΤΟ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ....ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΜΑΛΑΚΟΦΟΡΟΛΟΓΟΎΜΕΝΟΙ".
— ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ,
— Τι Θεοδωράκης και τι Χατζηδάκης και μεγάλοι κλασικοί….εδώ μιλάμε για φαινόμενα, βρέχει «κολοκύθια» σου λέω….όπως άλλωστε συμβαίνει -γενικώς- στην χώρα τα τελευταία χρόνια!!!
— Μας νομίζουν για τριτοκοσμικούς ιθαγενείς και μας πουλάνε χάντρες και καθρεφτάκια και φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Απάντησα στο μήνυμα του adonis.office@gmail.com με το ερώτημα αν είναι ΤΖΆΜΠΑ ….και αναμένω!!!
— Δες το Βίντεο κι” αν καταλάβεις κάτι -μουσικά εννοώ- γράψε μου….

 ΕΥΓΕΝΙΑ -ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ -ΛΟΥΤΣΟΣ -ΣΚΥΛΟΨΑΡΟ



ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, αν ο μεγάλος κερατούκλης, θα μπορέσει να διακόψει το γκρέμισμα των δημόσιων νοσοκομείων, για να τιμήσει την τιμημένη στη συναυλία της. Πάντως πιστεύω ότι ο θρασύδειλος θα διαψεύσει ότι η προώθηση γίνεται από το ίδιο του το γραφείο. Για Σαμαρά δεν μιλάω…. Τελειωμένα πράματα… ηγείται κυβέρνησης-τσόκαρο η οποία σε λίγους μήνες θα αλλαξοκωλιαστεί από πλευράς αρχηγού!!!!!

 http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/39262

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)