Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΚΑΤΑΘΕΣΗ-ΒΟΜΒΑ Δόθηκαν μίζες για τα υποβρύχια 209!

Μια σημαντική αποκάλυψη για τα «αμαρτωλά» υποβρύχια έκανε πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και εργαζόμενος σε ελληνική εταιρεία η οποία εκπροσωπούσε τη γερμανική Atlas Elktrotechnik Gmbh, η οποία σύμφωνα με την κατάθεση του εργαζόμενου κατέβαλε 8,5 εκατ. ευρώ σε «μίζες» που αφορούσαν την αγορά των υποβρυχίων.
 
Οπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Καθημερινή, ο πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού κατέθεσε σε δικηγορικό γραφείο της Γερμανίας, το οποίο ήταν επιφορτισμένο με τον νομικό έλεγχο των συμβάσεων προς την Ελλάδα, πως από το 2002 έως το 2007 κατεβλήθησαν «μίζες» σε Ελληνες φορείς για τον εκσυγχρονισμό των υποβρυχίων τύπου 209 του Πολεμικού Ναυτικού.
 
Ο πρώην αξιωματικός, υποστηρίζει πως αυτά τα πέντε χρόνια, η εταιρεία «Atlas» η οποία ανήκε σε δύο διαφορετικούς ιδιοκτήτες, τη βρετανική BAE και τη Thyssen, φέρεται να κατέβαλε 8,5 εκατ. ευρώ, με την εισαγγελία της Βρέμης να θεωρεί ότι ένα μέρος τουλάχιστον του ποσού αυτού διατέθηκε για να πληρωθούν οι φορείς των αποφάσεων στην Ελλάδα.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)