Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ και ζητάει την νομιμοποίηση του Κοινοβουλίου

Έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον οποίο επιχειρείται ο απόλυτος έλεγχος της ζωής μας από την Europol.
Συγκεκριμένες διατάξεις επιβάλλουν την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, όπως τα τατουάζ, οι ουλές, η σεξουαλική ζωή και τα πολιτικά φρονήματα, ακόμα και όταν πρόκειται για άτομα κάτω των 18 ετών! Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ και ζητάει την νομιμοποίηση του Κοινοβουλίου.
Εμείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αισθανόμαστε την ευθύνη να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τον πολίτη για όσα αποφασίζονται εν αγνοία και εις βάρος του, με σαφή στόχο την αφύπνιση και την προάσπιση των συμφερόντων του.

Καπερνάρος Βασίλης


Αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

marketnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)