Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Πόσο σημαντικές είναι οι συχνότητες για την τηλεόραση; Όταν στο μνημόνιο αναφέρεται το κλείσιμο των αναλογικών καναλιών και η μετάβαση μας σε ψηφιακές εκπομπές τηλεόρασης.

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ _ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ




ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ νέο κανάλι κρατικής προπαγάνδας της παγκόσμιας διακυβέρνησης

Λυπάμαι ειλικρινά που δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμα τι ακριβώς διακυβεύεται με το κλείσιμο της ΕΡΤ, είναι μέσα στα σχέδια λοιπόν των παγκοσμιοποιητών η εξαφάνιση των εθνικών τηλεοράσεων και γι' αυτό η αλληλεγγύη της European Broadcasting Union (EBU) και η ανησυχία των ευρωπαϊκών λαών. Να σκεφτούμε λίγο πως ο παγκόσμιος δικτάτορας (αντίχριστος) θα ήθελε την παγκόσμια κοινωνία άβουλη και απόλυτα ελεγχόμενη, χωρίς εθνικές ή θρησκευτικές χροιές. 

Η τηλεόραση διαμορφώνει την κοινή γνώμη και είδαμε τα αποτελέσματα αυτής της διαμόρφωσης και παθητικοποίησης του Ελληνικού λαού μέσω των παράνομων ιδιωτικών παρακάναλων της διαπλοκής και διαφθοράς στη χώρα μας. 
Είναι ανατριχιαστικό του τι θα συμβεί εάν χάσουμε την εθνική τηλεόραση την μόνη νόμιμη στην Ελλάδα και ενημερωνόμαστε από ένα νέο κανάλι κρατικής προπαγάνδας της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Όλοι πρέπει να δείτε τι σημαίνουν ψηφιακά κανάλια και η διαχείριση τους και από ποιούς; Επιτέλους αυτοί έχουν μελετήσει επί δεκάδες χρόνια την ψυχολογία των μαζών, τα σχέδια τους είναι μπροστά από τις δικές μας αντιδράσεις, τα έχουν όλα "προβλέψει' προκειμένου να μας καθυποτάξουν, οι λίγοι τους πολλούς. Παίζουν και στα δύο ταμπλό, παντού έχουν τους δικούς τους ανθρώπους, ο στόχος τους είναι σαφής, και εμείς είμαστε πρόβατα χωρίς ποιμένα; Όχι φυσικά, γιατί ενώ έχουν φροντίσει να ελέγχουν τα πάντα η ανθρώπινη ψυχή είναι από Τον Θεό ελεύθερη και απρόβλεπτη, είναι λοιπόν μια ευκαιρία, από τις τελευταίες ίσως, να ενώσουμε τις φωνές μας και να αντισταθούμε εσωτερικά και εξωτερικά σε αυτό που θέλουν να μας κάνουν και δεν είμαστε, σκλάβους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)