Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ασχολούμαστε με τα ονόματα»

euro2day.gr
Real.gr
«Βολές» του Π. Καμμένου, με αφορμή την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος.
Καμμένος: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ασχολούμαστε με τα ονόματα»
«Όσο συνεχίζουν να υπάρχουν επίτροποι της τρόικας οι οποίοι ασκούν την εξουσία που προβλέπεται από το Σύνταγμα για τους Υπουργούς και το Υπουργικό Συμβούλιο δεν έχει σημασία ποιο όνομα αναγράφεται στον ανασχηματισμό», λέει ο Πάνος Καμμένος με αφορμή την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος. «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ασχολούμαστε με τα ονόματα», προσθέτει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

Γ.Δ
Ναι κ. πρόεδρε για όλα φταίνε οι ξένοι(συνεχίζουν να υπάρχουν επίτροποι της τρόικας) ....ενώ ποια πρόσωπα μπήκαν στην σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμιά σημασία για σας ;

Σημειωτέον ότι την ίδια άποψη έχει -χρόνια τώρα- και το ΚΚΕ και δείτε πως συρρικνώθηκε. Σημασία έχουν οι πολιτικές και όχι τα πρόσωπα λένε  ....ναι αλλά "φορείς" των πολιτικών είναι τα πρόσωπα.

Κάθε άλλη άποψη, ότι δηλαδή δεν παίζουν ρόλο τα πρόσωπα στην πολιτική, είναι ρηχή και κακώς συζητάμε.
ΕΚΠΛΉΣΣΟΜΑΙ !...
Άλλο οι "παλιές φιλίες" (ΦΩΤΟ) ....και άλλο η σημερινή αδήριτη πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)