Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης τον Δεκ. 2000 δήλωσε(σύμφωνα με την εφημ. "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ": "....ο κ. Σαμαράς χρηματίστηκε ή όχι, ....είναι δεδομένο ότι έριξε την τότε κυβέρνηση".

Ο Α. Σαμαράς μήνυσε τον επίτιμο της Ν.Δ,  με αφορμή τις δηλώσεις του ότι ο πρόεδρος της ΠΟΛΑΝ εξαγοράσθηκε από τα διαπλεκόμενα το 1993 με σκοπό την πτώση της κυβέρνησης. [ δηλαδή ψιλοπράματα !...]
 
Η αρμόδια επιτροπή της βουλής αρνήθηκε την άρση της ασυλίας  του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος σημειωτέον είχε ζητήσει ο ίδιος -την άρση της ασυλίας του- για "να μάθει την αλήθεια ο ελληνικός λαός και να διδαχθεί ο πολιτικός κόσμος"....
 
Στην Επιτροπή ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τις δηλώσεις ως "πρωτίστως πράξη πολιτικής έκφρασης"ο Π. Παυλόπουλος εκ μέρους της Ν.Δ ανέφερε ότι όποιος θεωρεί τον εαυτό του θιγέντα να κάνει αγωγή και όχι μήνυση, ο κ. Α. Σκυλάκος του ΚΚΕ είπε ότι πρόκειται για καθαρά πολιτική πράξη, ο κ. Φ. Κουβέλης του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ την  χαρακτήρισε ως κλασικού τύπου αντιδικία πολιτικού χαρακτήρα [τόσο ωραία !...]
Ο κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης της Ν.Δ που τοποθετήθηκε, επεσήμανε πως  είναι δύσκολο να αποδειχθεί ότι ο κ. Σαμαράς χρηματίστηκε ή όχι, τονίζοντας πως είναι δεδομένο ότι ο κ. Σαμαράς έριξε την τότε κυβέρνηση (!...).
 
 
Αυτά για να θυμούνται κάποιοι και άλλοι για να μαθαίνουν ....ότι όλοι τους είναι μια  "ωραία" πολιτική "οικογένεια"  ....κι αν ο λαός περιμένει απ' αυτούς χαΐρι ....πλανάται -πλάνην θανάτου ..οικτράν- για πολλοστή φορά !....
 
Συνημμένα:
ΦΩΤΟ της εφημερίδας "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" της 13.12.2000.
 
 
[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]
 
Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
η διαφθορά και η ανομία των πολιτικών προσώπων δεν είναι τωρινό φαινόμενο, η μεγάλη αρχή έγινε από τον Ανδρέα Παπανδρέου που όλοι μαζί από εκεί και πέρα ολοκληρώνουν την προδοτική τους ενέργεια εις βάρους την χώρας μας.
Όμως αυτό που αναφέρουμε σαν κράτος δεν είναι καθόλου απρόσωπο είναι αυτοί που κυβερνούν, αυτοί που ψηφίζουν τους νόμους και όλοι αυτοί έχουν όνομα/επίθετο και έχουν οικογένειες που ζουν ανάμεσα μας.
Όταν επανέλθει η δικαιοσύνη σε τούτο τον τόπο όλοι τους πρέπει να λογοδοτήσουν, αλλά και αν δεν έρθει ποτέ, υπάρχουν ηθικοί κανόνες και αξίες σε όλες τις κοινωνίες, έτσι και στην δικιά μας καιρός να διατηρήσουμε αυτές τις αξίες και να μην υποστηρίζουμε προδότες και κόμματα που τόσα χρόνια μας κατάκλεψαν και γυρνάνε τώρα στον λαό να πληρώσει όσα αυτοί έφαγαν.
Ο Πάγκαλος καλά είπε μαζί τα φάγαμε, αλλά δεν αναφέρθηκε ότι μαζί θα τα πληρώσουμε, φρόντισαν να τα πληρώσει ο λαός, ακόμα και η Μέρκελ με την προπαγάνδα της εννόησε ότι τα δάνεια και τα χρέη τα πήρε ο Ελληνικός λαός και όχι τα κόμματα και οι πολιτικοί. Φυσικά βρήκαν και μια αιτία, για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι, το εύκολο εξιλαστήριο θύμα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)