Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!



29/4/2013

ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ή ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ;
(Προς γνώση και απόφαση)

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
           
            Οι πολιτικοί της κοσμοκρατίας, δεν ακολουθούν ΚΑΜΜΙΑ πολιτική! Έχουν τον έλεγχο του πολέμου ανάμεσα στο καλό και το κακό! Αυτό αποφαίνεται από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ετών! Ο έλεγχος αυτός βρίσκεται στην δικαιοδοσία της Τριμερούς επιτροπής, και αφορά τις τρείς γεωγραφικές περιοχές του πλανήτη, Ευρώπη, Αμερική, Ασία. Η τριμερής επιτροπή μέσα από μυστικές λέσχες, στρατολογεί ισχυρές προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής, του χρηματοπιστωτικού συστήματος και των Μ.Μ.Ε. με απώτερο σκοπό, τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της γης. Χρησιμοποιούν ως όπλο την παραγωγή του φόβου και το διαχειρισμό του, προς όφελος της κοσμοκρατίας. Ο έλεγχος του φόβου μετατρέπει το εργαλείο που χειρίζεται τις συνειδήσεις, σε μηχανισμό προστασίας. Στην ουσία δηλαδή παράγει τον φόβο, από το οποίο –υποτίθεται- σε προστατεύει. Το εργαλείο που χειρίζεται τις συνειδήσεις είναι πολύπλευρο και πολυδιάστατο. Σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο στις βασικές ανάγκες των υλιστικών κοινωνιών, τις οποίες εκπαίδευσαν και προετοίμασαν επί σειρά δεκαετιών, προκειμένου να δεχθούν το τυραννικό καθεστώς, ως προϊόν ασφάλειας. Όλα οργανωμένα στο παρασκήνιο, μέσα από λέσχες που παράλληλα παράγουν την διαμόρφωση μιας επίπλαστης Δημοκρατίας, Μοναρχίας, Χούντας, Σοσιαλισμού, Κομμουνισμού. Τώρα που οι μάσκες πέφτουν, εμφανίζεται η πραγματική τους επιδίωξη, που είναι ο απόλυτος έλεγχος όλων των λαών. Δύο δυνάμεις αντιπαλεύονται την κατάκτηση αυτής της εξουσίας. Η δύναμη Του Φωτός και η δύναμη του Σκότους. Στην Ελλάδα σχηματίζονται ως κυβερνήσεις τα τελευταία 170 χρόνια, κάτω από την επίβλεψη ομάδων –παρατηρητών του «κατεστημένου». Η έρευνα σε βάθος αναδύει στοιχεία που συγκλονίζουν, καθώς «μεγαλόσχημα σκουπίδια» κάθε μορφής την πνίγουν, την συνθλίβουν, την κομματιάζουν, και πωλούν τα κομμάτια της ασύστολα, ασυνείδητα, ανεμπόδιστα, προδοτικά.!!
            Μετά την δολοφονία του Καποδίστρια ανέλαβαν την κυβέρνηση (ουσιαστικά) οι Άγγλοι, «προστάτες μας», δικάζοντας τον Κολοκοτρώνη και διχάζοντας εφ’ εξής τους Έλληνες σε πραγματικούς πατριώτες, (οπαδούς τους Καποδίστρια) και σε ραγιάδες προσκυνημένους ξενόφερτων διακυβερνήσεων, και αλλότριων συμφερόντων, με σκοπιμότητες σκοτεινές και ζοφερές για την Ελλάδα, αφού επρόκειτο για Δυτικούς παράγοντες, σε αντίθεση με τις καθαρές προθέσεις του προερχόμενου από τον Ανατολικό Ορθόδοξο Κόσμο (της Ρωσίας) Καποδίστρια. Ουσιαστικά η άλλη πλευρά πάντα «πρόδιδε» εκούσια ή ακούσια και εξακολουθεί να προδίδει την Ελλάδα (εκούσια πλέον), ασύστολα, ασυνείδητα, επαίσχυντα, επονείδιστα.
Καθιέρωσαν στην συνέχεια, οι Εβραϊκής καταγωγής διαχειριστές της εξουσίας, σε συνεργασία με την εκάστοτε κεφαλή της εκκλησίας, ως δογματικό το χαρακτήρα του εκκλησιαστικού σώματος επισημοποιώντας την τυπολατρεία, κάτι το  οποίο Το γνήσιο Ορθόδοξο πνεύμα απορρίπτει.               
Αποτέλεσμα όμως αυτής της καθιέρωσης ήταν, ο Ελληνορθόδοξος Χριστιανισμός, να εκλαμβάνει την υπομονή και την ανεκτικότητα καθώς και την ταπείνωση προς Τον Θεό, ως υποταγή σε κάθε πολιτική εξουσία ανεκτικότητα σε κάθε δόλια συμπεριφορά του κράτους και ταπείνωση στη βούληση των ανθρώπων και όχι στο θέλημα Του Θεού! Το έγκλημα των αρχόντων της εκκλησίας επάνω στην ορθοδοξία, είναι τεράστιο!! (Βλέπε συμπροσευχή Βαρθολομαίου με Παππικούς). Τι κοινό έχουμε με αιρετικούς όπως ο Πάπας;

 Εκείνο που Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ είναι η αξιοπρέπεια του ανθρώπου να υποστηρίζει το δίκαιο, και την αλήθεια.
Είναι η ομολογία της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, και η παλικαριά να αντιμετωπίζει τα πράγματα με δύναμη και θάρρος.
Δίδαξε την ταπείνωση, πλένοντας τα πόδια των μαθητών Του, έναντι της αλαζονείας και του εγωισμού και όχι προτείνοντας την υποταγή, όπως ερμηνεύουν αυτή την πράξη Του οι φυγόπονοι. Δίδαξε την ανοχή, με το χαστούκι που Του έδωσαν γυρίζοντας και από την άλλη μεριά Του προσώπου Του, προκειμένου η στωικότητα να ελέγχει τις εκρήξεις μας, έναντι της ολοκλήρωσης Του Ιερού σκοπού που είναι η διαρκής προσπάθεια ομοίωσης με ΕΚΕΙΝΟΝ!
Ως Άνθρωπος πονεμένος, και ταλαιπωρημένος  αφάνταστα από τα βασανιστήρια τα οποία είχε υποστεί, αρνήθηκε στον Πιλάτο την απαλλαγή από αυτά, αρνούμενος κάθε επίγεια  εξουσία, απαντώντας σε αυτόν: «ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ!»
Ως άνθρωποι λοιπόν δεν πρέπει να δεχόμαστε καμμιά εξουσία από άλλους ανθρώπους.
            Ολόκληρο το νόημα της Ορθόδοξης Πίστεώς μας, καθώς και Τη Σοφία περί Αρετής των αρχαίων προγόνων μας, επισφράγισε ο Ιησούς Χριστός, δια της πράξεως Του, μέσω της Σταύρωσης! Γι’ αυτό και η Ορθόδοξη Πίστη μας επιβεβαιώνει, όσα προείπαν οι Έλληνες σοφοί, και ΔΕΝ επιβεβαιώνεται από αυτούς. Γιατί Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ!!! Η πράξη του να είσαι ενάρετος, να μην ψεύδεσαι, να μην φοβάσαι, να μην ραδιουργείς, να μην αδικείς. Είναι καιρός να θυμηθούμε τις βασικές μας αρχές. Και αν δεν τις γνωρίζουμε, μα τις μάθουμε. Μόνον με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ως μάχημοι, την διαχρονική σκλαβιά στην οποία έχουμε περιέλθει, μετά το τέλος της επανάστασης του 1821.         
Γιατί η Ελλάδα, ουδέποτε ελευθερώθηκε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Ο προηγούμενος αιώνας καθώς και αυτός που διανύουμε υπήρξε ο φρικτότερος της Ιστορίας μας καθώς μέσα από αυτά τα χρόνια αναδύθηκε το τέρας του φασισμού, μαζί με όλες τις βλαβερές του συνέπειες. Η σχιζοφρενής αυτή νοοτροπία, μόνο ως ασθένεια μπορεί να ερμηνευτεί, με πολλαπλές υποτροπιάζουσες μορφές. Ορισμένες από αυτές φέρουν και την ευθύνη για την κατάντια της σημερινής Ελλάδας.
Οι πάσχοντες έπαψαν πλέον να είναι τα απροσδιόριστα πρόσωπα μιας αόρατης αρχής. Έχουν ονόματα. Είναι γνωστοί. Έχουν Εβραϊκά ονόματα, και :
Α) Είναι πολιτικοί αρχηγοί κομμάτων.
Β) Είναι η συμμορία του K.I.S. (Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο)
Γ) Είναι οι σιωπηλοί ηγέτες της Εκκλησίας –με εξαιρέσεις ασφαλώς- οι οποίοι συναινούν με τα της σιωπής των, αποδεχόμενοι τα δεινά, στα οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα. Όμως «το σιωπείν, εστί συναινείν» ως γνωστόν
Δ) Είναι ο τύπος και τα Μ.Μ.Ε. που διατηρούν και συντηρούν «το σύστημα».
            Εστιάζοντας σε σημεία καίριας σημασίας όσο αφορά το σήμερα, πρέπει να γίνει γνωστό ότι:
Καθώς, η Κοσμοκρατία του άρχοντα του σκότους κατάφερε να λειτουργεί η ανθρωπότητα βάση των δικών του κανόνων, όρισε ως αρχηγούς αυτής, σε οικονομικό, στρατιωτικό, θρησκευτικό και πολιτικοκοινωνικό  πλαίσιο τους: Rothschild μαζί με άλλες 9 οικογένειες (οικονομικό), την Ουάσιγκτον (στρατιωτικό), το City της Αγγλίας (οικονομικό), Βατικανό (θρησκευτικό).
            Στην Ελλάδα το ίδρυμα Rocfeler και ο George Sorros φέρουν την ευθύνη για:
Α) Το άνοιγμα της εταιρείας monsato, η οποία εισάγει μεταλλαγμένα διατροφικά προϊόντα, γεννόσημα φάρμακα, και τροποποιημένα εμβόλια.
Β) Την ίδρυση της eliamep: [Ελληνικό ίδρυμα Ευρωπαϊκής και εξωτερικής πολιτικής]

Γ) Την ίδρυση του C.D.R.S.E.E. Τα αρχικά της οποίας ερμηνεύονται ως: [Κέντρο για την Δημοκρατία και τη συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη].
Πρόκειται για έναν μη κυβερνητικό οργανισμό του οποίου τα μέλη «εκπαιδεύονται» για τη διάβρωση της γλώσσας μας, της Ιστορίας μας, τον αφελληνισμό μας, μέσω σεμιναρίων, ερευνητικών προγραμμάτων, προγραμμάτων ανταλλαγών και δημοσκοπήσεων. Στην πραγματικότητα είναι μια οργάνωση «στοά», παρακλάδι της ΕΛΙΑΜΕΠ: (eliamep). H Εliamep λειτουργεί ως «ο Δούρειος Ίππος του Ελληνισμού».
Η στοά αυτή είναι ιδιοκτησία του George Sorros (επιχειρηματία) και το «μεγάλο χέρι» των Rothschild στα Βαλκάνια. Σκοπός της ίδρυσης ήταν:
α) Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, (κάτι το οποίο έγινε)
β) Η δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας, (κάτι το οποίο γίνεται)
γ) Η διάλυση της Ελλάδας, (η οποία επιχειρείται) σε τέσσερα κομμάτια.
Η Θράκη, να πάει στην Τουρκία, η Βουλγαρία και τα Σκόπια να πάρουν ένα κομμάτι της Μακεδονίας, ένα κομμάτι από την Ήπειρο να πάρει η Αλβανία, και να αποκοπεί η Κρήτη.
Το διοικητικό συμβούλιο της Εliamep αποτελείται από τον Λουκά Τσούκαλη, καθηγητή της Ευρωπαϊκής οργάνωσης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και αντιπρόεδρος είναι ο Θάνος Βερέμης. Μέσα σ’ αυτή την ομάδα ανήκει και η Κα Διαμαντοπούλου, η Κα Ρεπούση, ο Κος Μπαμπινιώτης, οι οποίοι επιθυμούν και επιδειώκουν ν’ αλλάξουν την Ελληνική γλώσσα και παιδεία.                       
Από την έντυπη ενημέρωση, ο Κος Παπαχελάς, (Διευθυντής εφημερίδας Καθημερινή) υπηρετεί αυτήν την οργάνωση καθώς και τους μηχανισμούς που βάλλουν κατά του Ελληνισμού και κατά της Ελλάδας. Ανήκει στην κάστα των ιθυνόντων για την διαρροή ψευδών και διεστραυλωμένων αναφορών, τηρώντας με αυτόν τον τρόπο όχι βεβαίως τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά εκείνους του Χένρι Ρεϊμοντ, ιδρυτή της εφημερίδας «New York Times», οποίος σε ερώτημα δημοσιογράφου περί τήρησης την ηθικών κανόνων κατά την άσκηση του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας, εκείνος απήντησε:   
                        -«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ανεξάρτητος τύπος δεν υπάρχει.
                           Ούτε ένας ανάμεσα σας, θα τολμούσε να εκστομίσει έντιμη
                           γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε, γνωρίζεται εκ
   των προταίρων, οτι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο
                           χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψη
   μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφουμε. Επίσης
   παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς, για παρόμοιες υπηρεσίες. Εάν
   κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός, ώστε να γράψει την τίμια άποψη
   του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο. Είναι δουλεία και καθήκον
   κάθε δημοσιογράφου να καταστρέψει την αλήθεια, να ψεύδεται, να
   διαστρευλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής τον Μαμμωνά,
   και να πουλά την πατρίδα του, για τον άρτον τον επιούσιον. Είμαστε
   υποτελλείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο.
    Είμαστε Καραγκιόζηδες !!»-  [ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΕΝΡΙ ΡΕΪΜΟΝΤ]
Αυτά ειπώθηκαν στο Μανχάταν το 1880 (πριν από 130 χρόνια). Η σάπια δημοσιογραφία καλά κρατεί και στις μέρες μας, χωρίς ασφαλώς αυτό να αφορά συλλήβδην όλους τους δημοσιογράφους.
            Επίορκοι λειτουργοί υπάρχουν παντού. Σημασία έχει αν καταφέρνουν τους υπόλοιπους, λειτουργούς και πολίτες να παραδειγματίζονται με βάση τα δικά τους σαθρά δεδομένα, ή αν εμείς οι πολίτες αντιλαμβανόμαστε οτι είναι απαραίτητο να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να μιλήσει η ψυχή μας, η ψυχή του Έλληνα πολίτη.

 Να ενδιαφερόμαστε για τα κοινά, παραδειγματιζόμενοι από την αρχαία Ελλάδα, και όχι από τον οποιονδήποτε Παπαχελά ή άλλο παρόμοιο «κατασκεύασμα». Τότε που κατά τον Χρυσούν Αιώνα του Περικλή, η Δημοκρατία θεωρείτο από τους Έλληνες ως το πολυτιμότερο των αγαθών. Και σ’ αυτήν πίστευαν με πάσα ευγένεια και σεβασμό. Ο ήσυχος και ανενεργός πολίτης, θεωρούνταν «άχρηστος πολίτης». Η συμμετοχή του στα κοινά, υπολογίζονταν ως αρετή. Η γέννηση της ρήσης: «Δεν δύναται να έχει ελευθερία όστις δεν διαθέτει αρετή», βρίσκεται στις ρίζες του δένδρου της Δημοκρατίας που φύτεψαν οι πρόγονοι μας. Μιας Δημοκρατίας όπου η ηθική υπερείχε του νόμου, η δε πληρωμή του ηθικού ατοποίματος, ήταν αυστηρότερη, από εκείνη του οικονομικού.   
Δεν νοείται όμως Δημοκρατία χωρίς ελευθερία. Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από τη κοσμοκρατορία των  Μασόνων – των Illuminati και των Εβραίων. Η κοσμοκρατορία όμως αυτή, αφορά (και κατά την ερμηνεία της λέξης) ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Εκείνο δηλαδή που αντιλαμβανόμεθα, με τις αισθήσεις μας. Ο Παντοκράτορας όμως έχει τα εξής γνωρίσματα για εμάς τους θνητούς:
-«Είναι ο Δημιουργός του κτιστού, από το ΑΚΤΙΣΤΟ και ο Δημιουργός, άρα και προϋπάρχων, του εκπεσώντα αρχαίου εχθρού. Είναι άχρονος, και έχει ως δεδικασμένο τον αφανισμό του εκπεσώντα και αυτό ο εκπεσών το γνωρίζει»-.
            Όσο για την Ελλάδα: αυτή «ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!!». Γιατί η Ελλάδα είναι οικοδόμημα της ορθής Δόξας προς Τον Παντοκράτορα! Είναι το χέρι Του Θεού στον Πλανήτη. Και «εί Ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών!!»
Η Ευλογημένη Πατρώα γη, που η γέννηση της μετράει δεκάδες χιλιετιών σε βάθος χρόνου, γνωρίζει καλά, πως οι Εφιάλτες και οι προδότες φτιάχνονται με μεγάλη ταχύτητα, αλλά είναι κατασκευασμένα υποπροϊόντα, ευτελή, ατελή, και αναλώσιμα.  Η αρετή και το περί δικαίου συναίσθημα όμως, είναι αρχές αυτούσιες. Προϋπάρχουσες παντός άλλης, καθώς κινούνται στον αιθέρα, διατείνουν την ανάσταση του πνεύματος για απόκτηση την Ελευθερίας γιατί Ελευθερία = Ανάσταση.       
ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΛΟΙΠΟΝ!!!

Κωνσταντινίδου
                                       Ανθή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)