Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 1915



Αμερικανικά δικαστήρια θα δύνανται να δικάσουν τουρκικές τράπεζες για τα γεγονότα του 1915
Σύμφωνα με είδηση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα TurkishNY.com, δικαστής περιφερειακού δικαστηρίου των ΗΠΑ έκρινε πως το Αμερικανικό Ομοσπονδιακό Δικαστικό Σύστημα, έχει την αρμοδιότητα να θεωρήσει τις τουρκικές τράπεζες ως υπεύθυνες για ¨κατάσχεση περιουσιών¨ Αρμενίων κατά τα γεγονότα του 1915 στην Ανατολία. Σύμφωνα με την είδηση που πάρθηκε από την Glendale News-Press, η κρίση αυτή του δικαστή του περιφερειακού δικαστηρίου προστίθεται στην απόφαση της δικαστίνας Dolly M. Gee η οποία απέρριψε δίκη με την οποία ζητούνταν αποζημίωση για ¨ζημία¨ ύψους 65 εκ $, δίκη η οποία στρεφόταν κατά της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας, κατά της T.C. Ziraat και κατά της Τουρκική Δημοκρατίας.
Hristyan gazete 17/4/20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)