Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

4/11/2012  Ο τουρκομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε δοκιμάζει την νέα του καραμπίνα.
Μαζί με τον γιό του σε κυνήγι.

15/3/2013 Επίσκεψη του πρόξενου στο τζαμί των Κιμμερίων -Ξάνθης μαζί -φυσικά- με τον Μέτε, τον συριζαίο βουλευτή Ζεϊμπέκ κ.α.
Για όσους δεν πρόσεξαν επαρκώς το δεξί μέρος της προηγούμενης φωτογραφίας με τον πρόξενο, τους παρουσιάζουμε μια ακόμη φωτογραφία  του ίδιου τζαμιού. Είπαμε, όποιος βάζει τα λεφτά ορίζει και τον σκοπό που θα παίξει ο ¨ζουρνάς¨…..
18/3/2013. Οι τουρκομουφτήδες Θράκης με τον υπουργό υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου στην τελετή τιμής του Τσανάκκαλε, όπου μετείχε και ο Ερντογάν.
Μεβλανά, περιστρεφόμενοι δερβίσηδες και σημαία της ¨ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης από την νεολαία του παραρτήματος της πόλης Σόμα του BTTDD
Η άλκιμος νεολαία που οργάνωσε την παραπάνω εκδήλωση….
Παλιά εφημερίδα τούρκικη που έχει αγγελίες πώλησης τζαμιών !!!  Επί εποχής διακυβέρνησης του CHP στα μέσα του 20ου αιώνα. Σκεφτείτε να είχε κάνει κάτι τέτοιο η Ελλάδα…
Το τζαμί Τσινάρ στην Ξάνθη, με το γνωστό εθνόσημο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)