Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Μη χαίρεστε, στην Τουρκία γίνεται αυτό:


¨Δώρο¨ πρόωρης συνταξιοδότησης στην γυναίκα που θα γεννά 5 παιδιά
Μετά από την επιμονή του πρωθυπουργού που από τα τρία παιδιά πήγε στα πέντε, η κυβέρνηση του ΑΚΡ επιτάχυνε τις σχετικές νομικές ρυθμίσεις. Έγινε γνωστό πως άρχισε να ετοιμάζεται νομική ρύθμιση που θα επιφέρει πρόωρη συνταξιοδότηση στην γυναίκα που θα γεννά 5 παιδιά, ενώ η εφημερίδα Ζαμάν το ανακοίνωσε αυτό ως ¨δώρο προς τις γυναίκες¨.
Άρχισαν οι νομικές διεργασίες για την ρύθμιση που θα προβλέπει πρόωρη συνταξιοδότηση για τις γυναίκες με πέντε παιδιά.
Την ώρα που μετά από το αίτημα του πρωθυπουργού που από τρία παιδιά τώρα ζητάει πέντε, επιταχύνονται οι σχετικές διαδικασίες στα υπουργεία του ΑΚΡ, σύμφωνα με το άρθρο του Ισά Γιαζάρ της φιλοκυβερνητικής Ζαμάν, ¨Στην γυναίκα που θα κάνει 5 παιδιά θα δίνεται το δικαίωμα να παίρνει δάνειο για 10 χρόνια¨.
…………
Haber.sol.org  25/3/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)