Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΕΔΩ

Την είδηση την βρήκαμε στην διεύθυνση http://www.dinihaberler.com/haber/31040/izmir-ve-bursa-ya-muftu-atamalari-yapildi.html
 Το παραπάνω δημοσίευμα δεν θα το μεταφράσουμε όλο γιατί απλά δεν χρειάζεται. Αξίζει όμως να πούμε κανά δυό λόγια για το τι αναφέρει. Μαθαίνουμε λοιπόν από αυτό το κείμενο, πως με την απόφαση 2013/95 διορίζεται στην Προύσσα ως μουφτής ο Μεχμέτ Εμίν Αγί – καθηγητής θεολογίας του πανεπιστημίου Ουλούνταγ.
Επίσης με τη υπ΄αρ. 2013/96 διορίζεται ως μουφτής Σμύρνης ο Ραμαζάν Μουσλού – καθηγητής θεολογίας στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.

Βλέπουμε λοιπόν πως στην Τουρκία οι μουφτήδες, όπως είναι φυσικό διορίζονται από το κράτος. Όταν πρόκειται όμως για την ελληνική Θράκη, τότε οι Τούρκοι εκ Τουρκίας και τα πληρωμένα τσιράκια τους εδώ, μας ζητάνε ¨εκλογή μουφτή¨ . Παρουσιάζοντας μάλιστα τον διορισμό σαν μια πράξη ¨αντιδημοκρατική¨ ! Δηλαδή όταν διορίζει η Τουρκία είναι μια δημοκρατική πράξη, αλλά όταν διορίζει η Ελλάδα είναι φασιστική ; Λοιπόν ας τους πούμε και εμείς, πως μόλις αρχίσουν οι εκλογές μουφτήδων στην Τουρκία, τότε θα κάνουμε και εμείς.... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)