Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Τα Προβλήματα της Νέας Εποχής. («Έξυπνες» RFID Κάρτες).Τα σχολεία λαμβάνουν χρηματοδότηση ανάλογα με την χρήση της «Ηλεκτρονικής Ταυτότητας»!!!

Όσο και αν θέλουμε να μην το πιστεύουμε, η ιδέα του «ηλεκτρικού φακελώματος» είναι πολύ κοντά μας.
 Ήδη προσπαθούν να εισάγουν την «Κάρτα του Πολίτη» εδώ στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες με δικαιολογίες ότι είναι για την «προστασία των πολιτών» ή «για τη προστασία των παιδιών».
Με την «Ηλεκτρονική Ταυτότητα» χάνεται το αυτεξούσιο του ανθρώπου που είναι δοσμένο από το Θεό και μιλάνε για προστασία, ελευθερία και ασφάλεια για τους πολίτες αλλά με την «Κάρτα του Πολίτη» (τσιπ) τίποτα από αυτά δεν θα έχουμε.
Πριν 2 εβδομάδες, έγινε το ακόλουθο περιστατικό στις Η.Π.Α.:

Μια κοπέλα (15 ετών) αρνήθηκε να πάρει την

«Ηλεκτρονική Ταυτότητα» που εμπεριείχε τσιπάκι (RFID) και θα παρακολουθούσε τις κινήσεις τις.Αυτό το πράγμα το εφάρμοσε το σχολείο της για τον λόγο να μπορούν να ξέρουν που βρίσκονται οι μαθητές τους. Η κοπέλα αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν μπορεί να το φορέσει επειδή είναι αντικείμενο του Αντιχρίστου. Πήγαν στα δικαστήρια όπου το δικαστήριο αποφάσισε ότι για να συνεχίσει να πηγαίνει σε αυτό το σχολείο, θα πρέπει να έχει αυτή την ταυτότητα!
Αρνήθηκε να το φορέσει ακόμη και όταν το σχολείο είπε ότι θα της το έδινε χωρίς «τσιπ» με το αποτέλεσμα ότι αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο. Το τραγικότερο της υπόθεσης είναι ότι τα σχολεία λαμβάνουν χρηματοδότηση ανάλογα με την χρήση της «Ηλεκτρονικής Ταυτότητας»!
Δυστυχώς, στην Αμερική όλο και γίνεται συνηθέστερο πλέον να έχουνε τις «Ηλεκτρονικές Κάρτες». Βλέπουμε ότι προσπαθούν με ραγδαίο ρυθμό να το επιβάλουνε σε όλους. Που είναι τότε οι ελευθερία μας; Αυτή η κοπέλα είχε ελευθερία να διαλέξει; Διαλέγοντας να μην το πάρει, απομονώθηκε και αναγκάστηκε να φύγει από το σχολείο.
Γι’αυτό μην επαναπαυόμαστε! Πρέπει να είμαστε δυνατή και ακλόνητη στη πίστη μας. Θα πρέπει να μείνει, όσο το δυνατόν, Ορθόδοξη, καθαρή, ελεύθερη η Ελλάδα.
Μην αφήσουμε αυτό το κακό να εισβάλει στην κοινωνία μας τόσο εύκολα. Όσο περνά ο καιρός, τα πράγματα όλο και θα δυσκολεύουν μέχρι την ημέρα που θα χρειαστεί να κληθούνε να ομολογήσουμε τον Ιησού Χριστό.
Ας μας φωτίσει ο Θεός να δυναμώσουμε την πίστη μας και να έρθουμε κοντά στον Θεό.

Νικόλαος Γεωργαντώνης
anavaseis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)