Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Σκληρή επίθεση από χάκερς στο Θ. Πάγκαλο

Στο στόχαστρο Ελλήνων χάκερς βρέθηκε η ιστοσελίδα ”μαζί τα φάγαμε” του πρώην υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου, η οποία είχε  δημιουργηθεί για να προωθήσει το ομώνυμο βιβλίο. 

Την ευθύνη ανέλαβε η “Greek Hacking Scene“, μέλη της οποίας απέκτησαν τον έλεγχο της σελίδας και του Twitter του “Μαζί τα φάγαμε”, αναρτώντας ένα πολύ σκληρό μήνυμα κατά του Θ. Πάγκαλου. 

Ακολουθεί παρακάτω το μήνυμα: 

“Τα έφαγες εσύ και έσκασες στην υγειά μας παχύδερμο ! 

Έτσι σου έμαθαν χοντρέ; Τα φάγαμε μαζί ε; Όχι χοντρομπαλά…..τα έφαγες εσύ και έσκασες μαζί με όλα τα άλλα τα λαμόγια εις βάρος του Ελληνικού υπερήφανου λαού, που τον έχετε καταντήσει να ντρέπεται να πεί πως είναι Έλληνας. Αλλά εσάς ο καημός σας είναι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες και πώς θα τους βάλετε να σας ψηφίσουν για να μην χάσετε την καρέκλα….που μακάρι να γίνει ηλεκτρική και να ψηθείτε ζωντανοί, όπως ψήνεται τόσα χρόνια ο Ελληνικός λαός……Λοιπόν δεν το κουράζω άλλο και σας δίνω μια ευχή και κατάρα έχοντας στο πλάι μου όλη την Ελληνική νεολαία……. Στα χάπια να τα φάτε τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού λαού Hacked By Παοκ, GHS.”

Πηγή: www.paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)