Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Στα σκαριά βάση δεδομένων με το προφίλ των φορολογουμένων

 Στα σκαριά βάση δεδομένων με το προφίλ των φορολογουμένων
Μια γιγαντιαία βάση δεδομένων, στην οποία θα περιλαμβάνεται το φορολογικό προφίλ του καθενός, δημιουργεί η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, προκειμένου να χτυπηθεί ουσιαστικά η φοροδιαφυγή.

Όπως δήλωσε στη ΝΕΤ ο γγ Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης σε αυτήν, θα περιλαμβάνονται οι συναλλαγές, τα δάνεια και οι καταθέσεις που έχουν φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις.
Το προφίλ του κάθε φορολογούμενου θα ενημερώνεται On line και το πόσο που κάποιος χρωστά στο Δημόσιο θα μπορεί να κατάσχεται από τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Αναφερόμενος στην καταβολή του επιδόματος θέρμανσης ο κ. Θεοχαρης είπε ότι έγινε κατάθεση 6,5 εκατ. ευρώ σε 55 χιλιάδες δικαιούχους που είχαν τιμολόγια αγοράς πετρελαίου. Όπως είπε, κάθε δυο εβδομάδες θα γίνεται πληρωμή των δικαιούχων.





Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
   Σε συνδυασμό με τον ΠΟΛ1077, ο κύριος Χάρης Θεοχάρης ο γγ Πληροφοριακών Συστημάτων, μας ανακοινώνει ξεκάθαρα ότι το Υπουργείο Οικονομικών αλλά και η Τρόικα –Γερμανοί κλπ θα μας έχουν φακελώσει για τα καλά, γνωρίζοντας πλέον τα πάντα για εμάς. Από την κατανάλωση μας στην ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, την κινητή και σταθερή τηλεφωνία και φυσικά τις καταθέσεις μας και τις κινήσεις των λογαριασμών μας και όλα αυτά με το πρόσχημα ότι κάποιοι φοροδιαφεύγουν.
   Τα δισεκατομμύρια ευρώ που έκλεψαν και συνεχίζουν να κλέβουν τα «αξιότιμα» και «αξιοσέβαστα» πολιτικά πρόσωπα από τις μίζες και τις λαμογιές τύπου Βενιζέλου κλπ φασιστοειδών, δεν αναφέρονται πουθενά .


Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κύριο Χ. Θεοχάρης μας απειλεί ευθέως: όποιος χρωστά στο Δημόσιο θα του ανοίγουν τον τραπεζικό του λογαριασμό και θα αρπάζουν τα χρωστούμενα (δηλαδή από τους φόρους). Μήπως δεν έχουν καταλάβει ότι  μας αναγκάζουν να μην αφήνουμε χρήματα στους λογαριασμούς μας, ότι οι μαζικές αναλήψεις θα επιφέρουν αυτό που ονομάζουμε  Bank Run και έτσι θα εξοντωθεί το τραπεζικό σύστημα.
Πολλές απειλές ανεχτήκαμε από τους Τρόικανους και τους τραπεζίτες, έφτασε ο καιρός να τους αγνοήσουμε και πέρα από στάση πληρωμών ας κλείσουμε επιτέλους τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Ας δούμε μετά ο κύριος Θεοχάρης από πού θα πάρει αυτά που δηλώνει.
Δεν είναι το θράσος τους που δεν έχει όρια, αλλά η δική μας ανοχή που τους αφήνουμε να μας απειλούν, να μας φακελώνουν, να μας παρακολουθούν και να μας σκοτώνουν. Κύριε Θεοχάρη άντε στον αγύριστο και μαζί σου όλα τα τσιράκια που εργάζονται με εσένα και για εσένα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)