Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Αν η Bουλή ήταν τουρκικό σήριαλ

Η διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, είναι πιο τυπική και από αγώνες μπάσκετ των Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Ακόμα και πέρυσι που ο ΓΑΠ ήταν λίγο πριν την κατάρρευση και ζήτησε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του κοινοβουλίου, κατάφερε να βγει (έστω προσωρινά) νικητής. Ποτέ, όσο παρακολουθώ τις πολιτικές εξελίξεις, δεν είχαμε κάποια έκπληξη σ’αυτό το show.
Όλο το Σαββατοκύριακο ξοδεύτηκαν αμέτρητα ποτήρια νερού και ρεύμα στο κτίριο, για να μιλήσουν βουλευτές, υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων και πέρα από κάποιες μετρημένες ατάκες και ευτράπελα (αποχωρήσεις κομμάτων, τα «εγέρθητω» των Χρυσαυγιτών κατά την ομιλία του μπόγια τους), τίποτα δεν έχει μείνει πλέον στη μνήμη μας.
Κι αφού δεν θυμόμαστε πλέον τίποτα εμείς που ασχολούμαστε, για φανταστείτε την άγνοια που επικρατεί στα κεφάλια των Ελληνίδων νοικοκυρών. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» είναι εδώ όμως για να τις βοηθήσει να καταλάβουν με τον πλέον αποδοτικό τρόπο τι συνέβη χθες και προχθές: Η σύνοψη όλων των ομιλιών των αρχηγών μας, διασκευασμένη σε τουρκικό σήριαλ. Ταμάμ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)