Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

...ας πάρουμε για τον εαυτό μας ένα ρούχο λιγότερο φέτος!!!



Έχω απέναντί μου παιδιά και καλούμαι να τους διδάξω για το Θεό. Για ένα Θεό που είναι μόνο Αγάπη και το έδειξε έμπρακτα  όταν ήρθε στη γη δίνοντας την ζωή του για τον κάθε ένα από εμάς χωριστά. Ο ίδιος μας είπε, ότι οι άνθρωποι που τον αγαπούν και τον ακολουθούν, οι άνθρωποι οι δικοί του, δεν θα ξεχωρίζουν ούτε από την εμφάνιση, ούτε από τους τύπους αλλά από την αγάπη προς τον πλησίον. Πώς να τα κοιτάξω αυτά τα παιδιά στα μάτια και να τους πω ότι και εμείς οι μεγάλοι δεν αγαπάμε ουσιαστικά, παρόλο που μιλάμε συχνά για αγάπη, τα χείλη μας συχνά ψιθυρίζουν στοίχους τραγουδιών που μιλούν για αυτή, αλλά πολλές φορές αδιαφορούμε για τον γείτονα μας που κρυώνει  και τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν να φάνε...

Ξέρω ότι όλοι δυσκολευόμαστε
 οικονομικά  να ανταποκριθούμε αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά και γενικά έναν άνθρωπο να πεθάνει!! Εξάλλου μη ξεχνάς ότι ο Χριστός έκανε λόγο για το δίλεπτο της χήρας  που έδωσε από το υστέρημα της αλλά από αγάπη προς τον πλησίον... Δε πειράζει ας πάρουμε για τον εαυτό μας ένα ρούχο λιγότερο φέτος!!! Τέλος θέλω να σου πω ότι τους ελεήμονες ο Θεός τους ευλογεί πολλαπλά. Μην έχεις άγχος τι θα γίνει μετά... μόνο να θυμάσαι, ότι με την ελεημοσύνη και την αγάπη για τον συνάνθρωπο, απαλύνεις τον πόνο του αδερφού σου !!!
"Ο ελεών  πτωχώ , δανείζει τω Θεώ ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)