Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΙΝΚΑ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ



ΙΝΚΑ – ΔΤ 370 29.11.12
ΙΝΚΑ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Ο καθηγητής Δικαίου κος Χρυσόγονος κατήγγειλε τρανταχτά, δημόσια και επαναληπτικά, την επαναληπτικότητα των κριθέντων από την δικαιοσύνη ως αντισυνταγματικών διατάξεων, που παρά ταύτα τις επιβάλλει η κυβέρνηση με τη μέθοδο της «αθόρυβης κατάργησης κάθε συνταγματικότητας».
Η απ ευθείας παρέμβαση του κου Τέντε να ζητήσει να ασκηθεί δίωξη κατά των δύο Εισαγγελέων που εκφράστηκαν με περισσή ευπρέπεια για τις παραβιάσεις των Εθνικών μας δικαιωμάτων και τις αντισυνταγματικά κριθείσες αποφάσεις της κυβέρνησης, δείχνει να θέλει να συνεχίζεται η εφαρμογή των αντισυνταγματικών διατάξεων, αφού ο ίδιος έπρεπε να έχει παρέμβει για την αποτροπή της στρέβλωσης του δικαίου ως Εθνικός Εισαγγελέας, καθώς και να μην πιέζει η υπερκαλύπτει τα αρμόδια όργανα.
Θα μπορούσε όμως, όπως άλλωστε τόνισε ότι δεν τρομοκρατούνται οι Έλληνες Δικαστές, και ο ίδιος ο κος Υπουργός δικαιοσύνης, να τον έχει ελέγξει, αναλογικά όπως στην περίπτωση Κόλια, η να έχει ασκήσει πειθαρχική δίωξη εναντίον του, επειδή δεν έχει παρέμβει ακόμη για την αποκατάσταση του δικαίου στην αποτροπή της παραβίασης του Συντάγματος, και, μπορεί και ακόμη να το κάμει. Αλλά και η πρόταση της Εισαγγελέως κας Λ. Πούλιου που έγινε δεκτή και απαλλάχτηκαν οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στον Γερμανό Πρόξενο, ΔΕΙΧΝΕΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ !!!!!!
Κατόπιν των αθρόων τηλεφωνικών καταγγελιών στο Κέντρο Καταγγελιών του ΙΝΚΑ και όπως μας ζήτησαν τα μέλη μας :
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και στους Αξιότιμους Εισαγγελείς, κον Γιάννη Πενταγιώτη και κα Βικτωρίας Μαρσιώτη, καθώς και ότι έχουν το ίδιο δικαίωμα που έχει κάθε πολίτης και περισσότερο από κάθε έναν, να ομιλούν για τα Δημόσια Πράγματα, με Θάρρος και Γενναιότητα.
 Αστυνομικά ΜΕΤΡΑ κατά Δικαστών και Εισαγγελέων δεν νοούνται, ούτε νομιμοποιούνται από καμία κατεύθυνση, ούτε οι εκρήξεις και κατεδαφίσεις των οικιών τους, όπως πρόσφατα αλλά και στο παρελθόν.
Δεν είναι λίγες οι τρομοκρατικές πράξεις εναντίον Δικαστών και Εισαγγελέων και δεν υπάρχει άλλο σημείο αναφοράς της ανθρωπότητας, αν υποταχθούν οι γενναίοι και θαρραλέοι Δικαστές και Εισαγγελείς, εξοχότατε, κύριε Τέντε.
4.000 αυτοκτονίες, πρέπει να σας απασχολήσουν πρώτα.
Επί τέλους μέσα στην καταιγίδα ύβρεων και κατασυκοφάντησης της χώρας μας, ας μη καταδιώξουμε τους γενναίους και θαρραλέους, ακόμα και αν ΄΄δείχνουν΄΄ ευθύνες η παραλείψεις των πολιτικών διαχειριστών της ζωής μας, της περιουσίας μας, της πατρίδας μας, των παιδιών μας και του μέλλοντός μας.
Το αν τους εκλέγουμε εμείς, η άλλα ψηφίζουμε και άλλα βγαίνουν, υπάρχει εξήγηση και σε αυτό Δες την ανάρτησή μας στο: https://vimeo.com/41890914

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)