Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Στην Αυστραλία τα παιδιά θα διδάσκονται ότι τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια δεν είναι ο «κανόνας»!!!


H πολιτική ορθότητα στο απόγειό της; Η μία επιτυχημένη εκστρατεία του αριστερού λόμπι και του λόμπι των ομοφυλόφιλων; 

Οι μαθητές των σχολείων της Αυστραλίας αναμένεται να διδαχθούν ότι η ετεροφυλοφιλία δεν αποτελεί τον «κανόνα», σύμφωνα με ότι προβλέπει νέο πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την ονομασία Proud Schools” («Περήφανα Σχολεία»). 

Μετά τον σεξισμό οι υπέρμαχοι της άνευ όρων και ορίων πολιτικής ορθότητας εφηύραν τον «ετεροσεξισμό». Ο «ετεροσεξισμός» είναι ένα από τα «φαινόμενα» που το πρόγραμμα Proud Schools επιθυμεί να αντιμετωπίσει μαζί με τα φαινόμενα ομοφοβίας και τρανσφοβίας (σ.σ. pentapostagma.gr αν είναι δυνατόν!!!)..

Σύμφωνα με πρακτικά της επιτροπής λειτουργίας του συγκεκριμένου προγράμματος από τις 22 Μαρτίου του 2011, το πρόγραμμα θα εστιάσει στην αναστροφή της κυριαρχίας του «ετεροσεξισμού»...

Το πρόγραμμα ορίζει τον «ετεροσεξισμό» ως την πρακτική της τοποθέτησης της «ετεροφυλοφιλίας ως κανονιστική πρακτική για τις ανθρώπινες σχέσεις. «Περιλαμβάνει την άγνοια, τη διάκριση και τη περιθωριοποίηση των μη-ετεροφυλόφυλων ανθρώπων, των σχέσεων τους και των ενδιαφερόντων τους. Ο ετεροσεξισμός δίνει αφορμή για τα φαινόμενα πρόκλησης ομοφοβίας» .

 Η επιτροπή πρότεινε στους δασκάλους να παρακολουθούν τα παιδιά καθώς παίζουν στην αυλή του σχολείου ώστε να διακρίνεται και να καταπολεμάται η «ετεροσεξιστική» γλώσσα μεταξύ των παιδιών σε ώρες εκτός σχολικών μαθημάτων!!! 

Το υπουργείο παιδείας έχει χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα με 250.000 δολάρια, το οποίο ήδη λειτουργεί σε 12 δημόσια σχολεία...

Βέβαια, όλα αυτά δεν είναι απλώς πολιτική ορθότητα, και πολιτισμικός καθωσπρεπισμός. Εδώ στο pentapostagma.gr, πιστεύουμε ότι είναι μία ολοφάνερη προώθηση της ομοφυλοφιλίας, και του εμποτισμού των μικρών παιδιών με αμφιβολίες για το ποιά είναι η πραγματική φύση των προσωπικών σχέσεων των ανθρώπων..

Το πρόγραμμα Proud Schools προτείνει τη χρήση ειδικών μαθημάτων Προσωπικής Ανάπτυξης, Υγείας και Φυσικής Εκπαίδευσης από την ηλικία των 12 ετών ώστε να ενσωματωθεί η μάθηση σχετικά με την έλξη των ατόμων ίδιου φύλου και τη σεξουαλική διαφορετικότητα (!!!!!!!).


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_5448.html#ixzz2AQVr2bB8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)