Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Οι ένστολοι πάλι στους δρόμους

Στη συνεδρίαση των προεδρείων των Ομοσπονδιών των ένστολων αποφασίστηκε σήμερα Δευτέρα, να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στις 13:30μμ. στην Πλατεία Ευαγγελισμού στην Αθήνα, η νέα πανελλαδική κινητοποίηση.
Παρακάτω ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:
«Επειδή δεν φαίνεται να υπάρχει ουδεμία αντίδραση από τους πολιτικούς και φυσικούς μας ηγήτορες στην παράνοια και το αμόκ περικοπών για το σύνολο των ένστολων, που έχει καταλάβει το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, οφείλουμε εμείς και πάλι να δώσουμε για μια ακόμα φορά τη δέουσα απάντηση.
Να γνωρίζουν όλοι όσοι αθέτησαν τις δεσμεύσεις τους και προωθούν προς ψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων, απίστευτης αγριότητας οικονομικά μέτρα και μάλιστα με το πρόσχημα ότι θα σώσουν την ελληνική οικονομία, δεν μας πείθουν για το αγαθό των προθέσεών τους. Όσο για τις συνεχιζόμενες δηλώσεις φιλευσπλαχνίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον Κλάδο μας, ηχούν πλέον στα αυτιά μας ως πρόκληση και εμπαιγμός, δεδομένου ότι άπαντες πλέον ομολογούν ότι η τρόικα είναι εδώ για να διαφυλάξει τα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων, αδιαφορώντας για τη φτωχοποίηση και τα άλλα δεινά που επιφυλάσσουν στη Χώρα μας».
http://www.paraskhnio.gr

Εστάλη από τον φίλο μας Ιωάννη Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)