Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ θα αφήσουμε πάλι τους μη έχοντες σχέση με την εκκλησία να ...υπερασπιστούν τον Χριστό;

"Κλασσικοπερίπτωση":

Πολλά  μπορούν να πουν και να γράψουν για να  μας λασπολογήσουν  τα  μισθωμένα  Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τα  θραύσματα  των  φωταδιστικών  πυροτεχνημάτων  της Νέας Εποχής  και του  συνασπισμένου  σε αυτήν  αριστεροδέξιου πολιτιστικού - βασιλοκομμουνιστικού "κινήματος".

'Ενα   όμως δεν μπορούν να μας καταλογίσουν.
 Ότι  υποστηρίζουμε  ή ότι  συμπορευόμαστε  με τους  νεοναζιστές - νεοπαγανιστές και  εωσφοριστές της  Χρυσής Αυγής.


 Θέλετε να δείτε   σε ποιό  Corpus Christi   πόζαρε ο βουλευτής  της Χρυσής Αυγής  κ. Γερμενής ή  "Καιάδας"; 
Δείτε  παρακάτω και θα καταλάβετε  το μέγεθος  της τερατώδους  υποκρισίας  των  των  όψιμων  "υπερασπιστών" του Χριστού





 Επειδή  όταν βαπτιστήκαμε  στο όνομα της Αγίας και Ομουσίου και Αδιαιρέτου  Τριάδος  εκτός  του ότι  δώσαμε κάποιες υποσχέσεις"ενεδύθημεν Χριστό", και επειδή  οι φωνές  του Μακρυγιάννη του Κολοκοτρώνη του Παπουλάκου  του Γέροντα Παϊσίου  και όλων των  Μαρτύρων και Ομολογητών  του γένους μας, αυτές ειδικά τις στιγμές,  ακούγονται σαν  βροντές  και σειρήνες  συναγερμού στα αυτιά  μας,  καλούμε  και εμείς απο αυτό το ταπεινο ίστολόγιο  κάθε έναν  που  επιθυμεί να  διαδηλώσει ΕΙΡΗΝΙΚΑ καταγγέλοντας  την  αισχρή και ταλμουδικής έμπνευσης βλασφημία εναντίον του προσώπου του  Χριστού  μέσω  του  γνωστού  θεατρικού "έργου"  Corpus Christi ( στα ελληνικά "Σώμα Χριστού") να έλθει   την Πέμπτη  25/10/ 2012 στις  6 το απόγευμα στον χώρο έξω απο το θέατρο Χυτήριο.
Η μαζική συμμετοχή  των   Ελλήνων Ορθοδόξων ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ  θα  διώξει  κάθε  είδους  "μαύρη καταχνιά" τουλάχιστον  απο το οπτικο  πεδίο  των  καμερών  των  Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, τα οποία   για άλλη μια φορά θα ψάχνουν  να αποτυπώσουν  σκηνές  και πρόσωπα  ξένα προς  το ήθος και την παράδοση της Αγίας μας Εκκλησίας της  οποίας Κεφαλή είναι ο  χυδαία  συκοφαντούμενος  και βλασφημούμενος  απο τους εραστές της νεοεποχήτικης "τέχνης" Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.

 Δυστυχώς δεν έχουμε  video απο την ελληνική  βλάσφημη και υβριστική  για την πίστη  μας παράσταση  Corpus Christi ,ωστόσο μπορείτε να πάρετε μια  μικρή πικρή "γεύση"  για το  τι ήθελε  να πετύχει ο  συγγραφέας του,  παρακολουθώντας  στο παρακάτω  Video τα αποσπάσματα απο την αμερικανική  εκδοχή  αυτής της θεατρικής βλασφημίας .

 Αναδημοσιεύουμε  την σχετική  ανάρτηση  του ιστολογίου  "Αναβάσεις"  δηλώνοντας ταυτοχρόνως ότι  μας  εκφράζει  πλήρως το περιεχόμενό της:
Ενημέρωση για το Corpus Christi και απαραίτητες διευκρινήσεις για την διαμαρτυρία


Την Πέμπτη 25/10/2012, θα ανέβει πάλι η βλάσφημη και προκλητική παράσταση Corpus Christi  στο θέατρο «χυτήριο» επί της Ιεράς Οδού αρ. 44.
Καλούμε όποιον χριστιανό επιθυμεί να διαμαρτυρηθεί εκ νέου ειρηνικά έξω από το θέατρο, δηλώνοντας έμπρακτα την διαφωνία του με το άθλιο περιεχόμενο της παράστασης αυτής.
Έχουμε επανειλημμένως τονίσει την σημασία αυτής της διαμαρτυρίας για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για την πάλαι ποτέ Ορθόδοξη χώρα μας, η οποία βάλλεται πανταχόθεν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Σεβασμιώτατους Μητροπολίτες Γόρτυνος, Καλαβρύτων και Πειραιώς που συμμετέχουν στον αγώνα μας για να ματαιωθεί αυτή η βλασφημία, παρά το προφανές κόστος  στην «εικόνα» τους.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους κληρικούς και λαϊκούς που μας στήριξαν με τα θεολογικά επιχειρήματά τους και μας έδιωξαν κάθε ενδοιασμό για το αν αυτό που κάνουμε είναι κατά Χριστόν ή δεν πρέπει να γίνει.

Οφείλουμε τέλος, μια διευκρίνιση σχετικά με τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, καθώς όπως δήλωσε το κόμμα, τους «κάλεσαν οι διοργανωτές»…

Εμείς σαν ιστολόγιο που πρωτοστάτησε μαζί με άλλα στην διαμαρτυρία, η οποία δεν οργανώθηκε από κανένα σύλλογο ή «παραθρησκευτική οργάνωση», αλλά έγινε αυθόρμητα και «αδέσποτα» από διάφορους μπλόγκερς που αγαπούν την Πίστη μας, δυστυχώς πρέπει να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι "δεν είμαστε ελέφαντες". Οφείλουμε για άλλη μια φορά  να ξεκαθαρίσουμε ότι ουδέποτε καλέσαμε κάποιο πολιτικό κόμμα στις συγκεντρώσεις, και ουδεμία σχέση έχουμε είτε ως άνθρωποι είτε ως ιστολόγιο με πολιτικά κόμματα!

Ακόμη, θέλουμε να τονίσουμε, ότι στις νέες κινητοποιήσεις, παρακαλούμε όποιος θέλει να συμμετέχει διαμαρτυρόμενος ε ι ρ η ν ι κ ά, μπορεί να έρθει αφήνοντας στην άκρη τις κομματικές ταυτότητες, ώστε να μην «καπελωθεί» πάλι η διαμαρτυρία και λάβει πολιτικές διαστάσεις. Όσοι αγαπούν τον Χριστό είναι καλοδεχούμενοι.
 

Όσοι πάλι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να έρθουν, τους καλούμε να συμμετέχουν δια της προσευχής, η οποία άλλωστε είναι απαραίτητη για να έχει θετικά αποτελέσματα η ενεργή και φυσική παρουσία μας.
Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις την Πέμπτη 25/10/2012 στις 6.00 μ.μ. έξω από το χώρο του θεάτρου.

Από το φιλικό μας ιστολόγιο: http://klassikoperiptosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)