Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πακιστανός υπουργός επικήρυξε τον σκηνοθέτη της «βλάσφημης» ταινίας


Κάλεσε την Αλ Κάιντα να τον σκοτώσει

Υπουργός της κυβέρνησης του Πακιστάν δήλωσε σήμερα ότι θα δώσει αμοιβή 100.000 δολαρίων σε όποιον σκοτώσει τον δημιουργό της αντιισλαμικής ταινίας «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων».

«Ανακοινώνω ότι θα δώσω 100.000 δολάρια σε αυτόν που θα σκοτώσει αυτόν τον βλάσφημο που προσέβαλε τον ιερό προφήτη», δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, ο υπουργός Σιδηροδρόμων Γουλάμ Άχμεντ Μπιλούρ.

«Καλώ επίσης τους Ταλιμπάν και τους αδελφούς της Αλ Κάιντα να μετάσχουν σε αυτήν την ευγενή πράξη», πρόσθεσε ο υπουργός, βεβαιώνοντας ότι αν είχε ο ίδιος την ευκαιρία θα σκότωνε τον δημιουργό της ταινίας με τα ίδια του τα χέρια. «Μετά ας με συλλάβουν», κατέληξε.

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν και σήμερα στο Πακιστάν κατά της ταινίας. Ωστόσο, δεν σημειώθηκαν επεισόδια, σε αντίθεση με τη χθεσινή ημέρα, όπου 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν.


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
το Μουσουλμανικό μίσος προς τους αλλόθρησκους συνεχίζεται, απειλούν με δολοφονίες, δίνουν αμοιβή στον δολοφόνο, ζητούν από την Αλ Κάιντα να πάρει θέση και είναι έτοιμοι για ακρότητες. Η χώρα μας αριθμεί περίπου δύο εκατομμύρια παράνομους και νόμιμους μετανάστες Μουσουλμάνους, έχουμε την χύτρα και αυτοί είναι ο ατμός έτοιμος να εξεγερθεί, συνιστούμε να προετοιμαστούμε για ένα εσωτερικό χτύπημα στην χώρα μας: πάρτε τροφή, κονσέρβες και εφόδια, λίστες για τρόφιμα και τρόπους επιβίωσης είχαμε δημοσιεύσει στο παρελθόν:

ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ....

Μπορείτε να βρείτε σχετικά θέματα από τις ετικέτες του ιστολογίου μας.
Ετοιμάζοντας το δημοσίευμα, ενημερωθήκαμε ότι δημιουργήθηκαν φασαρίες στην συγκέντρωση των Μουσουλμάνων στην Αθήνα οι οποίοι κινήθηκαν προς την Αμερικάνικη πρεσβεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)