Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Μαντόνα: "Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε"


Η Μαντόνα τα τελευταία χρόνια, κάνει δυναμικές παρεμβάσεις για τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα. Η ίδια σε συναυλία της στο Παρίσι, φαίνεται να γνωρίζει την δεινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε. Όλος ο κόσμος υποφέρει και φοβάται. Τι συμβαίνει όμως όταν ο κόσμος αισθάνεται φόβο; Ο διπλανός σου γίνεται δακτυλοδεικτούμενος. “Eσύ είσαι ο λόγος, το πρόβλημα, εσύ φταις!”, λες συνέχεια. Σαφώς και δεν είναι αυτό το πρόβλημα όμως. Ο εχθρός δεν είναι εξωτερικός. Δεν υπάρχουν άλλοι εχθροί. Ο εχθρός βρίσκεται μέσα μας», είπε μεταξύ άλλων η Μadonna.


ΠΗΓΗ:http://www.briefingnews.gr/zoh-kai-styl/item/30961

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
έμμεσα προωθούν την ιδέα ότι:πόσο μεγαλύτερη ασφάλεια θα μπορούσαν να ένιωθαν οι άνθρωποι αν θα υπήρχε μια Παγκόσμια κυβέρνηση;
Η "Μαντόνα" σαν μέλος της Καμπάλα και Ρόταρυ φυσικά και θα αναφερθεί στις απόψεις για την Παγκοσμιοποίηση, άλλωστε είναι πασιφανές ότι εκεί μας οδηγούν. Σκορπίζουν τον φόβο για να μας ελέγξουν και να πετύχουν τον σκοπό τους. 
Η Μαντόνα αναφέρεται στο ότι οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε, άραγε οι πολιτικοί μας και η Τρόικα δεν το γνωρίζουν αυτό;Και αφού το γνωρίζουν γιατί συνεχίζουν αυτή την οικονομική πολιτική; Μήπως ο φόβος και η οικονομική κρίση θα μας οδηγήσουν σε μονοπάτια που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να επιβάλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)