Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Μήνυση κατά της Τράπεζας της Ελλάδος κατέθεσε και το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης


Μηνυτήρια αναφορά κατά των υπευθύνων της Τράπεζας της Ελλάδος κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο νόμιμος εκπρόσωπος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι του Εκπαιδευτικού Τμήματος, οι υπεύθυνοι της Τράπεζας της Ελλάδος ρευστοποίησαν διαθέσιμο ποσό – ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ – που είχε κατατεθειμένο το ΤΕΙ, κατά παράβαση διάταξης του άρθρου 326, παράγραφος 5, του νόμου 4072/2012.
Με την ενέργεια αυτή ευνοήθηκε ιδιωτική εταιρεία με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της τράπεζας να έχουν διαπράξει τα αδικήματα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος και της παράβασης καθήκοντος
Η υπόθεση αφορά την διαδικασία κουρέματος των ομολόγων, από την οποία φαίνεται να ωφελήθηκε ιδιώτης, εις βάρος των αποθεματικών του ΤΕΙ.
http://www.ethemis.gr/minisi-kata-tis-trapezas-tis-ellados-katethese-to-ti-thessalonikis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)